részletes keresés

Laptopszalon Debrecen

4025 Debrecen
Simonffy utca 4.
Nyitva:Technikai okok miatt zárva.
Email: debrecen@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Debrecen

Térj be a Laptopszalon debreceni üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).

Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Ismerje meg munkatársainkat

Nagy Bence

Üzletvezető

2016 októbere óta vagyok a Laptopszalon debreceni üzletvezetője. 7 éve foglalkozok laptopokkal, így szakmai felkészültségemmel igyekszem meglévő és leendő ügyfeleket legjobb tudásom szerint segíteni és kiszolgálni. Legfőbb célom, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és a későbbiekben is minket válasszanak, legyen szó meglévő készülék szakmai támogatásáról vagy új notebook kiválasztásáról.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Magi Zsolt

Értékesítő / Szerviztechnikus

2017-től kezdődően erősítem a Laptopszalon csapatát. Ügyfeleinket készséggel várom debreceni üzletünkben és szervizünkben!

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.