részletes keresés

Laptopszalon Győr

9022 Győr
Pálffy utca 1.
Nyitva:Technikai okok miatt zárva.
Email: gyor@laptopszalon.hu

Értékelje munkatársainkat

Laptopszalon Győr

Térj be a Laptopszalon győri üzletébe, ahol számos márka termékei közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt! A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok, tabletek, drónok, asztali PC-k, monitorok, szerverek, szoftverek és egyéb kiegészítők széles választékával várunk.. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben. Ezen felül minőségi szolgáltatásokkal, és folyamatos akciókkal várunk szaküzletünkben.

Szakértő munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek a vásárlás során. Az esetleges meghibásodások esetén pedig szervizünk kiváló technikusai orvosolják a problémát. Számos gyártó termékeinek garanciális javítását és átvételét, bővítését is szakszervizünkben végezzük, pl. HP, Dell, Toshiba, Fujitsu-Siemens és Fuji laptopok, Lenovo Thinkpad sorozat (SL, R, T, W, X, Edge). Természetesen a garanciaidő lejárta után is vállaljuk a szoftveres problémák megoldását, vírusirtást, hűtőrendszerek karbantartását, fizikai sérülések javítását, jogtiszta operációs rendszerek telepítését, adatmentést (meghibásodott eszközökről is).

Üzletünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre, és a megfelelő feltételek teljesülése esetén azonnali áruhitelre történő vásárlásra is.

Ismerje meg munkatársainkat

Gerendai Richárd

Üzletvezető

Értékesítőként állok rendelkezésedre a laptopok és egyéb informatikai termékek, szolgáltatások terén. Biztos vagyok benne, hogy sikerül megtalálnom számodra is az igényeidnek megfelelőt! Fordulj hozzám bizalommal!

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.

Széphegyi István

Szerviztechnikus

Feladatom garanciális és garancián túli készülékek javítása. 2002-óta foglalkozom számítástechnikával, legyen szó szoftveres vagy hardveres problémáról. Fontosnak tartom, hogy az ügyfelek számára a leggyorsabb és egyben legprecízebb szolgáltatást nyújtsam. Legfőbb erősségem a precíz és megbízható munkavégzés.

Kérjük értékelje munkatársunk munkáját, mennyire volt megelégedve a kiszolgálással, hozzáértésével.