részletes keresés

» Acer Aspire S3-371-323c4G50add_LIN ACR NX.M7KEU.001 laptop

ACR NX.M7KEU.001

Acer Aspire S3-371-323c4G50add_LIN ACR NX.M7KEU.001 laptop

Gyártó: Acer Processzor típus: Intel® Core™ i3 Processzor Processzor számozás: 2375M Memória méret: 4GB HDD méret: 500GB Videokártya típus: HD Graphics 3000 Kijelző méret: 13.3 Kijelző felbontás: 1366x768 Operációs rendszer: Linux Garancia időtartam: 2 év Garancia típusa: Háztól-házig garancia HSDPA: nem Optikai meghajtó: Nem Szín: Pezsgőarany (Champagne Gold) Tömeg: 1,46kg
0 értékelés, Legyél te az első!
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
Készen áll az útra

Az Önnel együtt készen álló Acer Green Instant On funkció az Aspire S3 sorozatot 1,5 másodperc alatt ébreszti fel, 2,5 másodpercen belül csatlakozik az internetre, és 80 napos készenléti üzemidő áll rendelkezésre.1, 2, 3, 4 Az Instant Update automatikusan frissíti a weboldalakat és e-maileket az ébredéskor, az AcerCloud pedig bármikor, bárhol hozzáférhetővé teszi a médiatartalmakat valamennyi eszközén.5

Vékony, klassz

A vékony és utazásra készen álló Aspire S3 tökéletes útitárs. 13,3 mm-es vékonyságával és 1,4 kg-nál kisebb tömegével könnyen kézben tartható, és jól elcsomagolható. Az egyszerűen nyitható/zárva maradó csuklópánt leegyszerűsíti a használatot és az utazást. Az alumínium/Mg-Al burkolat elviseli a nagy rázkódásokat, az intelligens légáramlási kialakítás pedig segít a notebook hűvösen tartásában.

Élvezetes média

Az Aspire S3 a grafikailag intenzív multimédiától a mindennapos feladatokig biztosítja a kívánt teljesítményt a 3. generációs Intel® Core™ processzornak köszönhetően. A szórakozás élménye új szintre emelkedik a csodálatos 13,3 hüvelykes képernyőjével, professzionálisan hangolt hangszóróival, a csodálatos hangzást nyújtó Dolby® Home Theater® v4 verzióval, valamint HDMI® csatlakozójával, amellyel a kép nagy méretű képernyőn jeleníthető meg.

Eszközök az útra

Az Aspire S3 mindent biztosít, ami a digitális életstílus élvezetéhez szükséges. Válasszon szilárdtest-meghajtóval szerelt modellt vagy merevlemez/SSD kombinációját tartalmazó típust – mindkettő biztosítja a szilárdtest-kialakítás halk működését és az akkumulátor hosszú, akár 6,5 órányi üzemidejét.4, 6 Az USB 3.0 felgyorsítja az adatátvitelt, a 802.11n és a Bluetooth® 4.0 pedig tökéletes a vezeték nélküli élményhez.4

Egy pillanat alatt készen áll

A következő kalandra mindig készen álló Aspire S3 sorozat rendkívül gyors, a visszaállásához és csatlakozásához csak másodpercekre van szükség a kecses, a káros behatásoktól mégis védő magnéziumötvözetből készült fedél felhajtásakor. A rendkívül vékony, 13 mm-es kialakítás párosul a rendkívül intelligens működésű, 3. generációs Intel® Core™ processzorral, Bluetooth® 4.0 

1.Az idők a kiválasztott alkalmazások – az Internet Explorer® 9 (internetes keresés és e-mail szolgáltató weboldalak), a PowerPoint® megtekintő (68 MB méretű fájl), valamint az Excel® (108 MB méretű fájl) vagy a Microsoft® Office 2010 Starter -– megnyitása mellett, és a Windows Live® Messenger 2011 alkalmazásba bejelentkezve kerültek meghatározásra. 

2.Korábban használt hozzáférési pontokkal. 

3.A notebook 8 órányi alvást követően, illetve a felhasználó által beállított idő után mély alvási üzemmódba vált. A mély alvási üzemmódban, amely közben a LED kikapcsol, az akkumulátor akár 80 napig is rendelkezésre áll, ha a notebook elalvásakor az teljesen fel volt töltve. 

4.A műszaki adatok típustól függően eltérnek. 

5.Az Acer Instant Update automatikusan frissíti a következő alkalmazások tartalmát a rendszer ébredésekor és az internetes kapcsolat kiépülésekor: Internet Explorer® 9 és újabb (kivéve a videós weboldalakat); Outlook 2010 és újabb. 

6.A feltüntetett akkumulátor-élettartam a MobileMark 2007® produktivitási tesztek alapján, bekapcsolt vezeték nélküli funkció mellett lett meghatározva. A MobileMark2007® teszt részletei a következő címen érhetők el: www.bapco.com. Az akkumulátor élettartamának minősítése csak az összehasonlítás célját szolgálja. A tényleges akkumulátor-élettartam függ a modelltől, a konfigurációtól, az alkalmazásoktól, az energiagazdálkodási beállításoktól, az üzemi körülményektől és a használt funkcióktól. Az akkumulátor maximális élettartama az idő és használat függvényében csökken.

Gyártó:
Acer
Család:
Aspire
Modell:
S3-371-323c4G50add_LIN
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i3 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Ivy Bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
500GB
Tipus:
HDD, 5400rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
Intel
Videokártya típus:
HD Graphics 3000 (összehasonlítás)
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
13.3
Kijelző felbontás:
1366x768
Kijelző típus:
Touch
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Operációs rendszer:
Linux
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
2 év
Garancia típusa:
Háztól-házig garancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
2db USB 3.0
HDMI:
igen
eSata csatlakozó:
nem
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
USB adapteren keresztül
Firewire:
nem
WLAN:
802.11 a/b/g/n
Bluetooth:
4.0
Express kártya foglalat:
nem
Webkamera:
1.3 MP
HSDPA:
nem
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Nem
Szín:
Pezsgőarany (Champagne Gold)
Akkumulátor cellaszám:
3 cella
Billentyűzet:
Magyar
Audio:
HD Audio
Ujjlenyomat olvasó:
Nem
Tömeg:
1,46kg
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
ACER VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? 2 év el- és visszaszállításos garancia
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? külföldön (Csehország)
Központi telefonszám: igen / 06 1 555-5200
Kérhető-e világgarancia? nincs, csak korlátozott utazógarancia
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 12 hónap
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy hívja az ACER központot az 1/555-5200-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni garancián túli laptophoz, bővítéshez? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Amennyiben ACER készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz:
https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Hordozhatóság 10/12
Tárolókapacitás 4/12
Felszereltség 10/12