részletes keresés

» Epson EcoTank L3266 színes tintasugaras A4 MFP, WIFI Fehér nyomtató

C11CJ66412

Epson EcoTank L3266 színes tintasugaras A4 MFP, WIFI Fehér nyomtató

Gyártó: Epson
45 értékelés

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Nincs szükség többé tintapatronokra

Ez az LCD kijelzõvel ellátott, tintapatron nélküli, többfunkciós EcoTank nyomtató ultra alacsony oldalankénti költségű, vezeték nélküli nyomtatást biztosít

Takarítson meg akár 90%-ot a nyomtatás költségein az Epson tintapatron nélküli EcoTank nyomtatóival. Az integrált tintatartályok ? amelyekhez nagy kapacitású tintapalackokat mellékelünk ? a speciálisan kialakított tintapalackoknak köszönhetõen könnyedén feltölthetõk. Mivel a tintapatronokat nem kell cserélni, illetve a készülék rugalmas csatlakoztathatóságának, és az LCD kijelzõnek köszönhetõen ez a nyomtató tökéletes választás azok számára, akik kiváló minõségű nyomatokat szeretnének elõállítani, hihetetlenül alacsony oldalankénti költség mellett.

Nincs szükség többé tintapatronokra

Problémamentes otthoni nyomtatás ? az ultra nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetõen az utántöltés problémamentes, az egyedi kialakítás pedig biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelõ tinta kerüljön.

Csak gazdaságosan

Ezzel az EcoTank nyomtatóval a nyomtatási költségek akár 90%-át is megtakaríthatja, ráadásul akár 3 évre elegendõ tintát mellékelünk hozzá. A mellékelt tintával akár 8100 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatására van lehetõség, a csere tintapalackok pedig akár 66 tintapatronnak megfelelõ mennyiséget biztosítanak .

Modern rugalmasság

A nyomtató egyszerűen integrálható a meglévõ otthoni környezetébe, ami után könnyedén nyomtathat mobiltelefonról, táblagéprõl és laptopról is. Ráadásul a nyomtatót okoseszközérõl is vezérelheti az Epson Smart Panel alkalmazáson keresztül. Dokumentumok és fényképek nyomtatása, beállítás, felügyelet és hibaelhárítás ? akár telefonról vagy táblagéprõl is.

Számos funkció

A 3,7 cm-es színes LCD kijelzõnek, a 100 lapos hátsó papírtálcának, a szegély nélküli fotónyomtatásnak (akár 10x15 cm méretben) és az akár 10 oldal/perc nyomtatási sebességnek köszönhetõen pillanatok alatt, könnyedén végezhet számos feladattal.

Lényeges jellemzõk

- Nyomtatás, szkennelés és másolás: Többfunkciós tintatartályos nyomtató LCD kijelzõvel
- Rendkívül alacsony nyomtatási költség: A nyomtatási költségek akár 90%-os megtakarítása
- Akár 3 évre elegendõ tintával: 8100 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatásához
- Nagy kapacitású csere tintapalackok: Akár 66 tintapatronnak megfelelõ tintamennyiség egyetlen tintapalackkészletbõl
- Epson Smart Panel alkalmazás: Vezeték nélküli beállítás, felügyelet, nyomtatás, szkennelés és egyéb funkciók ? okoseszközrõl is

Gyártó:
Epson
Egyéb:
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 10/12
Felszereltség 0/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 2600‑5000
MHz - Turbo: MHz
Mag:
TDP: Watt
Cinebench R10 32Bit Single:
wPrime 32:
wPrime 1024: