részletes keresés

» Epson EcoTank L3266 színes tintasugaras A4 MFP, WIFI Fehér nyomtató

C11CJ66412

Epson EcoTank L3266 színes tintasugaras A4 MFP, WIFI Fehér nyomtató

Gyártó: Epson
46 értékelés

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs Utolsó 3 darab
Nincs szükség többé tintapatronokra

Ez az LCD kijelzõvel ellátott, tintapatron nélküli, többfunkciós EcoTank nyomtató ultra alacsony oldalankénti költségű, vezeték nélküli nyomtatást biztosít

Takarítson meg akár 90%-ot a nyomtatás költségein az Epson tintapatron nélküli EcoTank nyomtatóival. Az integrált tintatartályok ? amelyekhez nagy kapacitású tintapalackokat mellékelünk ? a speciálisan kialakított tintapalackoknak köszönhetõen könnyedén feltölthetõk. Mivel a tintapatronokat nem kell cserélni, illetve a készülék rugalmas csatlakoztathatóságának, és az LCD kijelzõnek köszönhetõen ez a nyomtató tökéletes választás azok számára, akik kiváló minõségű nyomatokat szeretnének elõállítani, hihetetlenül alacsony oldalankénti költség mellett.

Nincs szükség többé tintapatronokra

Problémamentes otthoni nyomtatás ? az ultra nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetõen az utántöltés problémamentes, az egyedi kialakítás pedig biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelõ tinta kerüljön.

Csak gazdaságosan

Ezzel az EcoTank nyomtatóval a nyomtatási költségek akár 90%-át is megtakaríthatja, ráadásul akár 3 évre elegendõ tintát mellékelünk hozzá. A mellékelt tintával akár 8100 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatására van lehetõség, a csere tintapalackok pedig akár 66 tintapatronnak megfelelõ mennyiséget biztosítanak .

Modern rugalmasság

A nyomtató egyszerűen integrálható a meglévõ otthoni környezetébe, ami után könnyedén nyomtathat mobiltelefonról, táblagéprõl és laptopról is. Ráadásul a nyomtatót okoseszközérõl is vezérelheti az Epson Smart Panel alkalmazáson keresztül. Dokumentumok és fényképek nyomtatása, beállítás, felügyelet és hibaelhárítás ? akár telefonról vagy táblagéprõl is.

Számos funkció

A 3,7 cm-es színes LCD kijelzõnek, a 100 lapos hátsó papírtálcának, a szegély nélküli fotónyomtatásnak (akár 10x15 cm méretben) és az akár 10 oldal/perc nyomtatási sebességnek köszönhetõen pillanatok alatt, könnyedén végezhet számos feladattal.

Lényeges jellemzõk

- Nyomtatás, szkennelés és másolás: Többfunkciós tintatartályos nyomtató LCD kijelzõvel
- Rendkívül alacsony nyomtatási költség: A nyomtatási költségek akár 90%-os megtakarítása
- Akár 3 évre elegendõ tintával: 8100 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatásához
- Nagy kapacitású csere tintapalackok: Akár 66 tintapatronnak megfelelõ tintamennyiség egyetlen tintapalackkészletbõl
- Epson Smart Panel alkalmazás: Vezeték nélküli beállítás, felügyelet, nyomtatás, szkennelés és egyéb funkciók ? okoseszközrõl is

Gyártó:
Epson
Egyéb:
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide