részletes keresés

A multimédia élvezete újraértelmezve: Ismerje meg az új Acer Aspire Ethos-t!

Frissítve: 2017-07-18 18:39:59
Létrehozva: 2011-05-16 11:26:30

Semmit sem bíztak a véletlenre. Minden, a legapróbb részletekig fájdalmas aprólékossággal úgy készült, hogy a lehető legjobb felhasználói élmény szülessen meg szórakozás és teljesítmény tekintetében.



A divatos új külsőtől kezdve a szemet gyönyörködtető vizuális élményig, a továbbfejlesztett hangrendszerig, az erős processzorokig és a szenzációs ergonómiáig: az Acer új Aspire Ethos sorozata nyomot hagy maga után, új értelmet adva az otthoni szórakozás koncepciójának. Ez a sorozat még a legigényesebb multimédia és szórakozás fanatikusok álma is.


Ezért van az, hogy csodás, mozira emlékeztető látványra képesek a karcsú, keret nélküli CineCrystal Full HD és HD kijelzőkön, továbbá kiváló dedikált HD grafikai megoldásokkal vannak felszerelve annak érdekében, hogy lenyűgöző multimédiás élményt nyújtsanak, miközben a teljes DirectX® 11 támogatás garancia a hihetetlen játék-teljesítményre és a kiváló képminőségre, valósághű effektusokkal és életteli képalkotással, egy mindent átfogó és részletgazdag élmény érdekében.


Annak érdekében, hogy az élmény igazán felejthetetlen legyen, akár játszana egy játékkal, vagy filmet nézne, vagy egyszerűen csak lazítana kedvenc zenéjére, az új Aspire Ethos egy fejlett hangrendszerrel rendelkezik, mely jobb hangteljesítményre képes a gazdagabb és élvezhetőbb hangzás érdekében, míg a professzionálisan hangolt Dolby® Home Theater® v4 megoldások maximalizálják a hangerő kimenetet és a lehető legtöbbet hozzák ki a hangszórókból, hogy létrejöhessen az otthoni mozis surround hangzás. Az Aspire Ethos 8951G felszerelésében megtalálható a CineSurround rendszer öt Dolby-hangolt beépített hangszóróval és az Acer Tuba CineBass mélysugárzóval, mely az alacsony frekvenciás effekteket támogatja, és élettel tölti meg a mozifilmek hangzását is, a teljes élvezet kedvéért. Az Aspire Ethos 5951G tartalmaz True5.1-csatornás surround hangkimenetet, két beépített sztereó hangszórót és az Acer Tuba CineBass sugárzót, mely az alacsony frekvenciás effekteket támogatja a teljesen magával ragadó élmény érdekében.


A levehető érintőmezővel, ami egyidejűleg média távirányítóként is használható a kényelmes távoli multimédia és tartalom élvezet kedvéért, az Aspire Ethos a teljes vezérlést és az ergonómiát a következő szintre helyezi. Egy orientációs érzékelő teszi lehetővé, hogy az érintőmező használható mind vízszintes, mint függőleges állapotban is.


Ezen felül ezek a laptopok gondtalan médiamegosztást és –élvezetet tesznek lehetővé a clear.fi jóvoltából.


A clear.fi az Acer médiamegosztó rendszere, ami azon az alapelven működik, hogy az a legegyszerűbb, ha minden média anyag egyetlen rendszer közös felhasználói felületéről elérhető. Bárhol is legyenek. A clear.fi egy olyan platformokon átívelő megoldás, amely minden további beállítás nélkül működik, automatikusan észlelve az otthoni vezetéknélküli hálózatba bekapcsolt, clear.fi-vel rendelkező eszközöket, majd pedig lehetővé téve bármelyik ilyen eszközön található média anyag egyszerű megosztását a clear.fi média felhasználói felület használatával.


Az InstantOn Arcade gombnak köszönhetően az Aspire Ethos gyorsan elindítható, lehetővé téve az Ön számára, hogy szinte semmi idő alatt nézhessen filmeket, hallgathasson zenét és nézhessen fényképeket. Csak nyomja meg a multimédia gyors elérés gombját és szórakozzon!


Az opcionális Blu-Ray Disc™ vagy a DVD optikai meghajtóval élvezheti filmjeit a karcsú, keret nélküli 16:9-es kijelzőkön vagy kiterjesztheti az 1080p HD élményt nagy képernyős TV-re is a HDMI® szabvány legújabb verziója révén, hogy a mozis ragyogás legjobbját élvezhesse.


Köszönhetően a 48 cm-es (18.4”) vagy 39,5 cm-es (15.6”) formátumnak és a Full HD (1920×1080)1 vagy HD (1366×768)felbontásnak, az ultra-stílusos keretnélküli kijelzők, a karcálló Corning Gorilla Glass védelmében, teljes szélességű látványt kínálnak és megkapó természetes árnyalatokat garantálnak. A panelek higanymentes LED hátsó-megvilágítású technológiát alkalmaznak, ami nem csupán a képminőséget javítja és növeli az olvashatóságot alacsony környezeti fényben, hanem az áram-fogyasztást is csökkenti.


Gyilkossághoz öltözve: az Aspire Ethos laptopok teljesen feketébe burkolóznak, fényes és matt felületek kontrasztjában, mely csak úgy sugározza magából a stílust, bármely szögből is nézzük. A szálcsiszolt alumínium-magnézium ötvözetből készült fedél kifinomult hajszálmintás felületet kapott. Belül pedig az elegáns kijelzőt tükrözi a megvilágított puha felületű billentyűzet, mellyel gyengébb fényben is könnyű dolgozni.


Az Acer Ethos sorozat a második generációs Intel® Corei processzorokon alapszik, dinamikus processzor erőt és intelligens többfeladatú működést kínálva a zene, játékok, videók, filmek, fényképek, közösségi hálózatok és más igényes alkalmazások esetén, miközben kevesebb energiát fogyasztanak.


Az új processzorok már rendelkeznek az Intel® Turbo Boost Technology 2.0-val, mely kiváló média feldolgozásra képes a gyorsabb videó szerkesztés és megosztás, web böngészés és a nagyszerű játék élmény érdekében. Az NVIDIA GeForce GT500 sorozat dedikált grafikus kártyái látványos képminőséget garantálnak, ami a legigényesebb játékosokat is ki fogja elégíteni, míg az USB 3.0 csatlakozó képes adatot átvinni külső eszközökről tízszer gyorsabban, mint korábban.


Az integrált PowerSmart hosszú élettartamú akkumulátor megnövelt akkumulátor teljesítményt garantál hosszabb időn keresztül. A hagyományos akkumulátorok esetén az áram kapacitás elkezd csökkenni 300 töltési ciklus után. Az új, hosszú életciklus formula alapján készült akkumulátor képes megtartani kapacitásának 80%-át több mint 1000 töltési ciklus után is: ez több mint háromszorosa a hagyományos notebook akkumulátorokénak. Ezzel az Aspire Ethos jobban környezetbarát is, mivel kevesebb akkumulátor cserére van szükség.


Az új Aspire Ethos révén Ön feltöltheti okostelefonját, vagy más USB eszközöket is a laptop bekapcsolása nélkül. Mivel a laptop így töltőállomássá válik, Ön még kevesebb csomaggal utazhat, mert nem kell többé hálózati töltőket cipelnie magával. Csupán annyi a dolga, hogy csatlakoztassa az USB eszközt a kék USB aljzatba és töltsön. Annak biztosítása érdekében, hogy a laptop ne fogyjon ki az energiából, a kikapcsolt állapotú USB töltés csak akkor lehetséges, ha a laptop energia szintje a felhasználó által megadott érték felett van.


A bőséges HDD hely megfelel a multimédia rajongóinak is, míg az Aspire Ethos 8951G esetében még arra is van lehetőség, hogy egy SSD-vel kombináljuk, így a rendszerindulás és az alkalmazások betöltése szuper-gyors lesz, a nagyméretű HDD pedig rendelkezésre áll a tárolás számára. Továbbá a sorozat egy kényelmes multi-in-1 kártyaolvasót is kapott, mely még a legújabb SDXC kártya formátumot is támogatja az eszközök közötti egyszerű és gyors adatátvitel érdekében.


Az Aspire Ethos család élvonalbeli vezetékes és vezeték nélküli technológiákkal rendelkezik: Wi-Fi® CERTIFIED® hálózati csatlakozás, mely támogatja az Acer SignalUp with Nplify vezetéknélküli technológiát, Bluetooth® 3.0 (opcionális), valamint Gigabit LAN. Az Acer Video Conference megoldás, az Acer Crystal Eye, nagyfelbontású webkamerával és a beépített mikrofonnal, lehetővé teszi, hogy Ön kapcsolatban maradjon barátaival és üzleti partnereivel kiváló minőségű videó-konferenciákon keresztül.


Az új Acer Aspire Ethos notebookok olyan exkluzív minőséget és innovációt nyújtanak, amit csak igazán erős személyiségű felhasználók tudnak interpretálni, ugyanakkor amit mindenki képes használni. 





 1 18,4” 8951G modell


2 15,6” 5951G modell


(X)



 



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...