részletes keresés

Acer – Érintsd meg a világot

Frissítve: 2017-07-19 09:59:40
Létrehozva: 2012-12-18 06:59:59

Az Acer az ipar legösszetettebb felhasználói élményét kívánja nyújtani az érintés és gépelés kettősségének korszakában



Ahogyan az IT ökoszisztéma folyamatosan változik, a vállalatok manapság már nem csupán a működési hatékonyságra, a sebességre és a költségekre alapoznak, ha üzleti sikereket akarnak elérni. A jövő a teljes felhasználói élmény biztosításáról szól — a termékdizájn, a kínálat szélessége és mélysége, a szolgáltatás és márkanév együtteséről.


Az érintés és gépelés „kettősségének” korszakába léptünk, amikor is a felhasználóknak olyan intuitív eszközökre van szükségük, melyek úgy működnek, mint egy második természet, lehetővé téve az érintést, ha gyorsan ki kell keresnünk valamit, és a gépelést, hogy a termelékenység is garantált legyen. Az érintés és gépelés integrációjának legfontosabb aspektusa az, hogy a fogyasztókat természetesebb módon helyezi a termékdizájn középpontjába. Az Acer vezető az érintés és gépelés területén, az egyetlen OEM, mely az összes consumer kategóriás termékben kínálja az érintés funkciót, páratlan szélességben és mélységben prezentálva Windows 8-as eszközök sorát. 


Ezt szem előtt tartva, megnyitva a növekedés és a vezető szerep egy újabb szintjét, az Acer bemutatja vízióját arról, mi is a legfontosabb a technológiával kapcsolatban a fogyasztók és a vállalatok számára, és olyan termékeket készít, melyek tükrözik is ezt a víziót. Hosszú távú küldetéséhez hűen, miszerint “Az emberek és a technológia közötti korlátokat kívánja letörni”, az Acer célja termékei tervezése során, hogy támogassa a “Modern kor felfedezéseit” — egy gondolat, miszerint a technológia nagy jelentőséggel bír az emberek számára amiatt az új tapasztalatok miatt, amiket életükbe hoz; a kíváncsiság; a haladó gondolkodás; és a lehetőség, hogy még többet elérhessünk. 


Az ipar legszélesebb, legmélyebb érintős eszköz vonala


Az Acer ma az ipar legjobb és legátfogóbb érintős eszköz kínálatát nyújtja forma és méret tekintetében, a felhasználói élmény optimalizálása érdekében, a tablettől az Ultrabookokig™ az all-in-one asztali PC-kig és érintős monitorokig. Mindenki számára van valami, ami a legjobban illeszkedik igényeihez: 


Aspire S7 – A legvékonyabb + legkönnyebb érintős Ultrabook™ 


Iconia W5 Tablet PC – Átalakítható tablet PC


Iconia W7 Tablet PC – Az ipar legerősebb, egyetlen Intel® Core™ tabletje


Aspire M Series – Mainstream érintős Ultrabook™


Aspire V Series – Mainstream érintős Notebook


Aspire U Series AIO – Érintős All-in-one PC-k gyönyörű dizájnnal


T2 Series Display – Érintős Monitor / asztali PC


 


A legújabb érintős eszközök legfontosabb dizájn jellemzői:


Az Aspire S7 Ultrabook™ sorozathoz prémium anyagokat és építési módszereket használtak, hogy páratlan eleganciát, tartósságot és használhatóságot nyújtson. Az S7 sorozat minden egyes modellje zöld unibody dizájnban készült, egyetlen alumínium darabból formázva, melynek eredménye egy ultra-vékony, ugyanakkor szuper erős ház. Egy elektrolumineszcent (EL) hátsó-megvilágítású billentyűzet kínál finomabb és kényelmesebb fényt, mint a LED hátsó-megvilágítású billentyűzetek. Automatikusan aktiválódik és fényerejével igazodik a külső fényviszonyokhoz. Az Acer TwinAir hűtés (szabadalmaztatott) megnöveli az akkumulátor élettartamát és gondoskodik arról, hogy az Aspire S7 billentyűzete és hátlapja hűvös és kényelmesen használható maradjon.


Acer - Érintsd meg a világot


Az Aspire S7 egyik legmegkapóbb dizájn eleme a Full HD érintőképernyő, melyet körülvesz a ragyogó fehér, karcolás álló Gorilla® Glass 2 szerkezet a 13,3 collos modellen. A Gorilla Glass szerkezet teszi lehetővé az alig 11,9mm-es vastagságot, ugyanakkor azt a szilárdságot, ami kibírja a napi használat viszontagságait. Az érintős képernyőt le lehet fektetni teljesen laposra 180 fokban, a képek iránya pedig igazodik az érintéshez, ha a tartalmakat megosztani kívánjuk. A 13,3 collos modellen megtalálható még egy kettős nyomatékú zsanér is a fedélen, mely ahhoz szükséges, hogy meglegyen a megfelelő mértékű ellenállás az érintés vezérléshez. Amikor a fedelet 100 és 120 közötti fokba állítjuk, a nyomaték 1,6-szorosára nő, hogy az eszköz egyenesen, stabilan álljon az érintéses használat során. A megfelelő erő úgy érhető el, hogy a zsanér szerkezetet közvetlenül a kijelző keretéhez illesztik. 


Acer - Érintsd meg a világot


Az ICONIA W5 tablet sorozat háromféle üzemmódot kínál: “érintés, gépelés és nézői”. Mivel ez egy 10,1 collos pad, ez a tablet lehetővé teszi, hogy a felhasználók termelékenyek és mobilisek maradjanak az érintés kényelmén és egy mindössze 580g súlyú kivitelen keresztül. Amikor gépelésre van szükség, a tablet csatlakoztatható a billentyűzet dokkolóhoz, melyben teljes lenyomási mélységű gombok és egy második akkumulátor is található, ami 9 óráról akár 18 órára növeli az üzemidőt. A kijelző 295 fokban elforgatható, ha prezentációs kijelzőként szeretnénk használni.


 Acer - Érintsd meg a világot


A 11,6 collos ICONIA tablet W7 sorozat és bölcső az egyetlen Intel® Core™ tablet a piacon, hihetetlen erőt, valódi full HD-t és azonnali termelékenységet kínálva a fogyasztók számára. A bölcsője tud vízszintes és függőleges módban is állni, és dönthető különböző szögekben is a könnyű böngészés, megosztás és érintés vezérlés érdekében: vízszintesen 20 fokban döntve a kényelmes érintés vezérlés kedvéért; vagy vízszintesen 70 fokban döntve a notebook stílusú nézői pozíció és a billentyűzettel végzett munka érdekében. A bölcsőben egy második akkumulátor is helyet kapott a hosszabb üzemidő érdekében.


Acer - Érintsd meg a világot 


Az Aspire M5 és M3 Ultrabookok™ gazdag érintés-élményt hoznak a mainstream fogyasztók számára, 10-pontos érintést, keret nélküli HD kijelzőt, Intel® Core™ processzor teljesítményt, és 8+ órányi akkumulátor üzemidőt kínálva egy karcsú, 23mm-es csomagolásban.


Acer - Érintsd meg a világot


Az Aspire V5 Notebook tovább építkezik az Acer mainstream kínálatára, 10-point érintés érzékelése és nagyobb érintőmezője arra készült, hogy a multi-gesture tartalom fogyasztás élvezetét fokozza, kihasználva a Windows 8 által kínált előnyöket, és a 30%-kal vékonyabb dizájnt.


Acer - Érintsd meg a világot 


Az Aspire U All-in-One sorozat 30-80 fokig dönthető az egyszerű, 10-pontos érintés vezérlés, valamint a legkényelmesebb széles szögben látható Full HD látvány érdekében. A 35mm vékony Aspire U sorozat egy multimédiás PC erejét nyújtja egy tablet-szerű érintés élmény kényelmével. Karcsú, helytakarékos kivitelezésével az elegáns edge-to-edge üveg kijelző garantálja, hogy ezek a tulajdonságok páratlan vizuális hatással jelennek meg.


Annak érdekében, hogy egy ilyen impresszív termékvonalat és pontosan a felhasználói igényekre hangolt jellemzőket kínálhasson, az Acer az end-to-end marketing kultúrát fejleszti a vállalaton belül, és nagyobb hangsúlyt fektet a marketingre a termékfejlesztés különböző szakaszaiban. A világ vezető stratégiai és kreatív ügynökségeivel együtt dolgozva, az Acer egy erős érzelmi platformot épített fel ehhez a kínálathoz, teljes körű márka pozícionálással, és marketing tevékenységein keresztül jobban magával ragadó, emberibb történeteket mesél, melyekkel életre kelti. A “Határokon túli felfedezés” egy reflexió az Acer termékdizájn megközelítésére és új, piac-központú gondolkodásmódjára. A vágy, hogy egyszerű, intuitív, felhasználó központú termékeket alkossunk, beivódik tervezési DNS-ünkbe, csakúgy, mint az, ahogyan az összes alkalmazott napi munkavégzésének középpontjába a vásárló szemszögéből való gondolkodás kerül. Ezen a módon az Acer képessé teszi az embereket, hogy határaikon túllépve is képesek legyenek felfedezéseket tenni és kifejezhessék az emberi természet legjobb oldalát.


 


Pucu



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...