részletes keresés

Acer Aspire TimelineX a következő generáció

Frissítve: 2017-07-19 09:59:56
Létrehozva: 2011-05-11 10:46:02

Az Acer megint feszegeti a mobil számítástechnika határait, megteremtve egy új notebook családot, mely bizonyosan nyomot hagy maga után. A teljesen új Aspire TimelineX Sorozat az előző generáció által elértekre épít és a teljesítmény, kényelem, csatlakozá



Acer Aspire TimelineX a következő generációA következő generációs Acer Aspire TimelineX Sorozat több szempontból is lenyűgöző. Az ultra vékony és intelligens dizájn, az erős processzor és grafika, a fejlett hangtechnológia és a gondtalan csatlakozás le fogja Önt nyűgözni. Az első dolog, ami megragadja a szemet, az az új Kobaltkék alumínium fedél, mely az ezüst profillal keveredve futurisztikus hatást nyújt. A letisztult vonalak, a geometriai formák és a finom hajlatok egy minimalista, ultra-stílusos megjelenéssé és érzetté állnak össze.


A multi-gesture érintőmező, mely ugyanolyan színű, mint a borítás és a kéztámasz, megőrzi az egységes megjelenést és érzetet, ugyanakkor könnyű észrevenni a finoman süllyesztett kivitel miatt. Az oldalakon a zsanérok világos dizájnja gazdagítja a vizuális hatást. A következő generációs, puha billentyűzet, mely ezüst alapon nyugszik, a használati területet rendezetté teszi és tisztítani is könnyű


A már elért, több mint 8 óra után, most a következő generációs Aspire TimelineX egy fokkal még tovább lép, 25%-kal még több energiát biztosítva1: akár 10 órányi akkumulátor üzemidő2 egy teljes munkanap érdekében, egyetlen töltéssel. Mindezek tetejében az akkumulátor életciklusa is extra-hosszú.



Míg a hagyományos akkumulátorok esetén az áram kapacitás elkezd csökkenni 80%-ra 300 töltési ciklus után, az új, hosszú életciklus formula alapján készült akkumulátor képes megtartani kapacitásának 80%-át több mint 1000 töltési ciklus után is. Ez négyévnyi használatot jelent3 és lefordítható kevesebb akkumulátor cserére is, mely által csökken az energia- és erőforrás fogyasztás. Ezen felül az akkumulátor beépített, lehetővé téve ezzel a vékonyabb, csinosabb dizájnt és megszüntetve azt a veszélyt, hogy működés közben elmozdul.


Annak érdekében, hogy Ön szemmel tarthassa az akkumulátor töltöttségi szintjét, az Aspire TimelineX Sorozat rendelkezik egy LED jelzőlámpával, mely az alacsony, közepes, és teljes töltöttségi szintet jelzi különböző színekben, akár hálózati tápra van csatlakoztatva, akár nem.



Új áram-takarékossági tulajdonságok kerültek az Aspire TimelineX Sorozatba, mint például az optikai meghajtó áramtakarékos üzemmódja, ami segít megnövelni az akkumulátor élettartamot és így Önnek több ideje lesz munkára és szórakozásra.


Az Acer Aspire TimelineX Sorozat a második generációs Intel® Core processzor családra épül, mely a nagy teljesítményt alacsony áramfogyasztással és fantasztikus grafikával ötvözi. Ez jobb média feldolgozást garantál a videók szerkesztése és megosztása esetén, szenzációs HD videó lejátszást elsőrangú képminőségben, valamint lenyűgöző játék élményt is. Az Aspire TimelineX laptopok dedikált NVIDIA® GeForce® grafikai megoldásokkal is kaphatók, mely hihetetlen játékteljesítményt és nagyszerű képminőséget tesz lehetővé, döbbenetes 3D-s effektekkel, valóságos fényekkel és élethű képalkotással. A lelkes médiagyűjtők igényei kedvéért, az Aspire TimelineX Sorozat akár 750 GB merevlemezzel rendelkezik. Alternatívaként a teljesen új TimelineX modelleket fel lehet szerelni egy SSD meghajtóval is, az ultra-gyors rendszerindulás és alkalmazás betöltés érdekében4.



Acer Aspire TimelineX a következő generációA digitális média élvezet még intenzívebbé tétele kedvéért a HDMI® csatlakozási készség az Ön nagyképernyős TV-jére viszi el a HD szórakozást, a lehető legjobb nagyfelbontású élményt biztosítva. Az opcionális USB 3.0 csatlakozó pedig a külső eszközökkel képes tízszer olyan gyorsan adatot cserélni, mint korábban. A gazdag szórakozás élményt tovább javítja a valósághű, vibráló hang, ami a Dolby® Home Theater® v4-nek köszönhető, mely lehetővé teszi a torzításmentes, maximális hangerőt, valamint a még tisztább párbeszédet, mely a PC hangszórójából, a fejhallgatóban vagy a házimozi rendszerben szól.



A kompakt 34 cm-es (13,3) 3830T modelltől egészen a szuper-vékony 35,5 cm-es (14.0) 4830T és 39,5 cm (15.6) 5830T verziókig, az Aspire TimelineX család vékony Acer CineCrystal LED hátsó-megvilágítású kijelzőkkel van felszerelve, 16:9 méretaránnyal és 1366 X 768 HD felbontással. Ezek a kijelzők pengeéles képeket és lélegzetelállító látványt jelenítenek meg nagyfelbontásban, a lehető legjobb, hordozható mozis szórakozás élmény elérése érdekében.


Az Aspire TimelineX család első osztályú vezetékes és vezeték nélküli technológiákkal büszkélkedhet: Wi-Fi CERTIFIEDä hálózati csatlakozás, Bluetooth® 3.0 (opcionális) és Gigabit LAN. Az új 1,3 MB nagyfelbontású webkamera nem csupán barátaival vagy üzletfeleivel tartja Önt kapcsolatban nagyfelbontású videó-csevegéseken keresztül, de kiváló videó minőséget kínál alacsony fényviszonyok között is, továbbá lehetővé teszi, hogy Ön rögzíthessen saját ragyogó HD 720p videókat hanggal, amiket megoszthat közösségi hálózatában.


Maradjon feltöltve energiával az Aspire TimelineX jóvoltából, mely képes okostelefonját vagy más USB-s eszközöket feltölteni anélkül, hogy bekapcsolná a laptopot. Mivel a laptop így töltőállomássá válik, Ön még kevesebb csomaggal utazhat, mert nem kell többé hálózati töltőket cipelnie magával. Okosabb, mint azt valaha hitte volna egy laptopról. Akár csatlakoztathatja az okostelefon headset-jét is, és hallgathat vagy beszélhet a combo audio jack csatlakozón keresztül.


Az Aspire TimelineX sorozat túlszárnyalja az elvárásokat és minden tekintetében különleges, egyetlen collban.


 




1A 25% akkumulátor üzemidő növekedés az előző (2009, 2010) Acer Aspire TimelineX Sorozathoz viszonyítva értendő.


2 A leírt akkumulátor üzemidők egyedi akkumulátorokkal végzett, MobileMark 2007 tesztek alapján születtek – munka üzemmódban, bekapcsolt vezetéknélküli adapterrel. A MobileMark2007® teszt részleteit a www.bapco.com címen tekintheti meg. Az akkumulátor üzemidő csak összehasonlítási célokat szolgál. A tényleges akkumulátor üzemidő változhat a modell, a konfiguráció, a futtatott alkalmazások, az energiagazdálkodási beállítások, a működési körülmények és a használt tulajdonságok függvényében. Minden akkumulátor kapacitása csökken a használat és az idő eltelte során.


3 Azt feltételezve, hogy a használat átlagosan napi 8 óra, heti 5 nap, évi 50 hét, ami eves 250 töltési ciklust jelent. Ennélfogva az 1.000 töltési ciklusos akkumulátor élettartama 4 év.


4A specifikáció függ a modelltől és a felhasználás módjától.


(X)


 






Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...