részletes keresés

Acer S2 sorozat: ultra-vékony LED kijelzők, a legvékonyabbak a világon!

Frissítve: 2017-07-18 18:40:04
Létrehozva: 2010-09-22 02:13:40

Az, hogy a PC felhasználók számára innovatív termékeket és technológiát nyújtson, mindig is az Acer DNS-ének része volt.


Most a tajvani vállalat tovább gazdagította termékvonalát a kellemes küllemű S2 sorozattal, mely a LED technológiát ötvözi a lehető legvékonyabb profillal a piacon, mely kevesebb, mint 13mm!
Már a tervezés első pillanatától fogva új készült, hogy időtálló formatervezése kiváló videó-grafikus teljesítményt rejtsen az innovatív kijelző technológiák révén, melyek éles és tiszta képet reprodukálnak, ami által ez a sorozat egy igazi ékszer. Nagy felbontás (HD, HD+ vagy Full HD modelltől függően), kivételes kontrasztarány (12,000,000:1) és 2ms-os válaszidő az, ami ezeket a kijelzőket sokoldalúvá és kiválóan teljesítővé teszi, különösen, ha mozgó képet nézünk.


Az új S2 sorozat öt különböző méretű kijelzőből áll – 61 cm (24”), 58 cm (23”), 55 cm (21”), 51 cm (20”) és 47 cm (18,5”) – mindegyik méret 18,5” és 23” között csupán 12,9 mm vékony, míg a 24”-es profilja is csak 13,2mm. Tiszta vonalaival és csillogó fekete felületével, valamint csinos talapzatával, az S2 sorozat az ultra-vékony dizájn, a kifinomultság és a stílus nagyszerű egyvelegét nyújtja.


Az S2 kijelzők könnyedén képesek csatlakozni az otthoni szórakoztató eszközökhöz vagy az irodai perifériákhoz a VGA csatlakozón keresztül; egy DVI csatlakozó (HDCP védelemmel) garantálja, hogy Ön a DRM védett tartalmakat is teljes mértékig ki tudja élvezni; valamint HDMI™ csatlakozó, mely fejlett csatlakozást biztosít és lehetővé teszi a kiváló nagyfelbontású látványt és a lehető legjobb minőségű tömörítetlen videót, ami manapság elérhető.


Az S2 sorozat az Acers EcoDisplay vonalába illeszkedik, mivel dizájnja energiatakarékos, kivételesen vékony és higanymentes anyagokból készült. Az ultra-vékony kijelzők fehér LED technológiával készültek, mely nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, mint például a higany, vagy a halogén gázok. Továbbá a hagyományos CFFL kijelzőkkel összehasonlítva, az S2 sorozat akár 68%-kal is képes kevesebbet fogyasztani. Ez nagy költségmegtakarítást jelent, miközben a természet energia forrásait is kíméljük. A LED lámpa nem csupán kivételes megbízhatóságot és nagy megtakarítást kínál, hanem teljesítménye is jobb. Valójában nagyobb színtartomány reprodukálására képes jobb színtelítettséggel: az eredmény egy olyan rendkívül valósághű megjelenítés, ami elérhetetlen lenne hagyományos technológiákkal.
Az Acer S2 monitorjai a kijelző technológiák legkiválóbbjait tartalmazzák, hogy a falhasználók a lehető legjobb nézői élményben részesüljenek.
Az Acer eColor Management rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képesek legyenek finomhangolni a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek.
Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikus igazítja a kontraszt-arányt az ultra-éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében.
Az Acer eDisplay Management egy olyan hasznos eszköz, mely segítségével lehetővé válik a színkalibrálás és a kijelző teljes körű kezelése. Minden egyes különböző alkalmazásokhoz vagy fényviszonyokhoz behangolt felhasználói beállítás elmenthető és gyorsan elő is hívható.
Az Acer S2 kijelző sorozatra 3 éves szervizgarancia érvényes.


Acer sajtóközlemény



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...