részletes keresés

Acer TravelMate 5760 – Csempésszen munkájába egy kis csillogást

Frissítve: 2017-07-18 18:39:57
Létrehozva: 2011-07-07 02:02:17

Egy professzionális notebook, ami kiemelkedik a tömegből. Az új Acer TravelMate 5760 a termelékenység, biztonság, hatékonyság és ergonomikus dizájn tökéletes szintézisét valósítja meg, mindezt egy csipetnyi csillogással megbolondítva.



Ennek a notebooknak a kifejlesztésénél az Acer nem volt hajlandó kompromisszumokat kötni a teljesítmény tekintetében. A TravelMate 5760 a második generációs Intel® Core™ processzor család előnyeit használja ki, melyek a mobil Intel® HM65 Express Chipsettel együtt olyan intelligens teljesítményt garantálnak, mely alkalmazkodik a felhasználók igényeihez, jelentősen nagyobb sebességű teljesítményt nyújtva, mely révén a legkeményebb feladatokon is átszáguld, felpörgetve a termelékenységet, miközben energiát takarít meg.


Továbbá ezek a processzorok olyan képességekkel vannak felszerelve, melyek fokozzák a média készítés és -élvezet élményét, továbbá HD kijelzővel összekapcsolt kompatibilis adapterrel rendelkezik, mely révén a notebookkal könnyedén rendezhet vezeték nélküli előadást hibátlan HD videó lejátszással, lenyűgöző kép és hangminőségben. Ezzel a notebookkal a prezentációk olyan hatásosak lesznek, mint azelőtt még soha!


A TravelMate 5760 dedikált grafikai megoldásokkal is kapható. Az NVIDIA® Optimus™ technológiára épülő NVIDIA GPU úgy pörgeti fel a grafikus teljesítményt, hogy közben nincsen hatással az akkumulátor üzemidejére. Ezen felül a több monitor támogatás egy következő szintre emeli a termelékenységet, könnyebb többfeladatú munkavégzést tesz lehetővé.


Az Acer nagyon komolyan veszi a felhasználók adatainak és értékeinek védelmét. Ezért van az, hogy a TravelMate 5760 robosztus biztonságtechnikai megoldásokkal van felszerelve. Annak érdekében, hogy megóvja az informatikai beruházást, megvédje az adatokat és csökkentse a TCO-t távoli menedzsment lehetőségekkel, a TravelMate 5760 fel van szerelve az Acer ProShield Security-vel, ami egy biztonságtechnikai és felügyeleti eszközökből álló megoldáscsomag egy közös felhasználói felületen. Az Acer ProShield tartalmaz bootolás előtti azonosítást (pre-boot authentication – PBA) és már BIOS szinttől kezdve védi a notebookot egészen az alkalmazások szintjéig. Lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználó létrehozzon egy személyes biztonsági lemezt (Personal Secure Drive), amiben tárolhatja és titkosíthatja az összes kritikus fájlt, így ha a notebookot el is lopják vagy elveszik, az adatokhoz akkor sem tudnak hozzáférni. A nem kívánatos fájlokat vagy mappákat végelegesen el lehet távolítani a biztonsági visszaállításon túl, a File Shredder segédprogram jóvoltából. Összességében rendelkezik mindennel, ami ahhoz kell, hogy az informatikai értékeink automatikusan jó kézben legyenek menet közben is.


Továbbá a TravelMate 5760 rendelkezik még Intel® Anti-Theft (lopás gátló) technológiával és az Absolute Data Protection (ADP) megoldással is az Absolute Software-től. A beépített Anti-Theft technológia képes arra, hogy ha a notebook elveszik vagy ellopják, a felhasználók képesek távolról fájlokat törölni, vagy lefagyasztani, lezárni az eszközt. A lezárást követően a notebook nem használható és a titkosított adatokhoz nem lehet hozzáférni. Amint a notebook megkerül, könnyedén újra megnyitható. Továbbá az ADP révén a számítógépet követni is lehet lopás vagy elvesztés esetén.


Az Acer Backup Manageren keresztül a TravelMate 5760 biztonságban tartja az értékes adatokat baleset vagy összeomlás esetén is azáltal, hogy az adatokról és fájlokról biztonsági mentést készít, míg az Acer eRecovery Management felhasználó által indítható visszaállítást biztosít, a teljes nyugalom érdekében.


A TravelMate 5760 39,5 cm (15,6 inch) nagy fényerejű LED hátsó-megvilágítású, 16:9 méretarányú kijelzővel rendelkezik, mely tiszta látványt nyújt a legapróbb részletekig. Továbbá a LED hátsó-megvilágítású kijelző 33%-kal több energiát takarít meg, mint a hagyományos LCD képernyők.


Minden apró részlet gondos tervezés eredménye a maximális termelékenység és a kiváló ergonómia elérés érdekében. Az Acer FineTouch billentyűzet, extra nagy gomb-közökkel egy kényelmesebb gépelés élmény érdekében született, valamint külön numerikus rész is található rajta. Az egyedülálló gombforma a félregépelést és a por lerakodását hivatott megelőzni, míg a szóköz gomb és a nyilak domborúak, így már érintésre is könnyedén felismerhetőek. A túlméretezett érintőmező még precízebb vezérlést garantál, és a következő generációs multi-touch még több funkció elérését teszi lehetővé. A bevésett görgetési felület még könnyebb navigációt biztosít. A termelékenységet segítő gyorsgombok arra szolgálnak, hogy a felhasználó hatékonyan hozzáférhessen az olyan gyakran használt funkciókhoz, mint a biztonsági mentés, alkalmazások indítása, némítás és a vezeték nélküli adapter bekapcsoló gombja.


Tárhely tekintetében a TravelMate 5760 egy hatalmas merevlemez meghajtóra számíthat, akár 750 GB kapacitással, mely bőséges helyet biztosít a folyamatosan növekvő digitális archívum számára, miközben lehetővé teszi, hogy a rendszer gyorsabban induljon el és az alkalmazások gyorsabban töltődjenek be. A DVD-Super Multi dupla-rétegű meghajtó és a beépített multi-in-1 kártyaolvasó, mely a leginkább használt formátumok mindegyikét támogatja, leegyszerűsítik az adatok megosztását és további tárolási opciókat kínálnak. Ezek a notebookok továbbá akár 8 GB fejlett DDR3 memóriát is használhatnak, mely drámaian megnöveli az adatátviteli sávszélességet, ami gyorsabb többfeladatú működést és alacsonyabb áramfogyasztást tesz lehetővé.


Ezek a notebookok, melyek megbízható társak a mindennapi feladatok során, egy sor csatlakozási lehetőséggel vannak felszerelve: Gigabit Ethernet az ultra-gyors vezetékes kapcsolat kapcsolatért, WiFi hálózati csatlakozás Acer SignalUp™ with Nplify™ vezetéknélküli technológia támogatással, Bluetooth® 3.0 (konfigurációtól függően), valamint integrált 3G modul, egyes modellekben. 
Könnyedén kapcsolatban maradhat, vagy szervezhet videó konferenciát üzleti partnereivel, amikor csak akar az Acer Video Conference megoldás jóvoltából, melynek része az Acer CrystalEye webkamera, az Acer Video Conference Manager szoftver és az integrált mikrofon.


Minden egyes Acer professzionális notebook egy sor megbízhatósági teszten megy keresztül és megfelel a legszigorúbb ipari követelményeknek is, ily módon biztosítva a legnagyobb megbízhatóságot. Mindezek tetejében Energy Star® 5.0 megfelelőséggel és EPEAT® Silver minősítéssel is rendelkeznek, mely garancia az energiatakarékosságra és a hosszabb akkumulátor élettartamra.


Minden Acer notebookra 1 év szervizgarancia (International travellers warranty – ITW) vonatkozik, mely meghosszabbítható 3 évre, az Acer Advantage szolgáltatás révén.


(X)


 



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...