részletes keresés

Acer TravelMate Timeline 8573 és 8473 – Maximális mobilitás és kiemelkedő teljesítmény

Frissítve: 2017-07-18 18:39:57
Létrehozva: 2011-07-07 04:24:58

Mi lehet jobb, mint a megnövelt akkumulátor üzemidő? Megnövelt akkumulátor üzemidő és egy olyan erős rendszer, ami képes lekezelni még a legigényesebb feladatokat is. Az Acer TravelMate Timeline új generációja, a 8×73 notebook sorozat, már az alapoktól ke



A biztonság kulcsfontosságú a professzionális felhasználók számára, mivel laptopjaik értékes információkat és gyakran pótolhatatlan adatokat hordoznak, mivel a notebookok sérülékenyebbek az adat-szivárgás és a fizikai lopással szemben, mint az asztali számítógépek. Ezért elsődleges fontosságú, hogy magasabb biztonsági szinttel és integrált menedzsment megoldásokkal védjük meg a felhasználók befektetését. Erre az igényre válaszul, az Acer felszerelte a TravelMate Timeline laptopokat az Acer ProShield Security-vel, ami egy alapvető biztonsági és menedzsment eszköz csomag, mely a lényeges tulajdonságokat egy közös felhasználói felületen egyesíti.


Az Acer ProShield megvédi a notebookot a nem kívánt hozzáféréstől már BIOS szinttől, egészen az alkalmazás szintig. Tartalmaz rendszer-betöltést megelőző hitelesítéssel (pre-boot authentication – PBA) BIOS/HDD jelszóval, alternatív Windows bejelentkezéssel a beépített ujjlenyomat-olvasón keresztül, valamint TPM jelszóval az adatvédelem érdekében. A kritikus fájlokat úgy tudhatja biztonságban, ha azokat titkosítva a saját Personal Secure Drive-on (PSD) tárolja. A File Shredder segédprogram jóvoltából a felhasználók véglegesen eltávolíthatnak felesleges fájlokat vagy mappákat a számítógépről. Az egyszerű kezelhetőség is biztosított. Az Acer ProShield tartalmaz egy automatizált megoldást, mely révén aktívan kezelheti IT eszközeit távolról és menet közben is.


Az Acer BioProtection ujjlenyomat megoldás, mely rendszer-betöltés előtti azonosításra is képes, képezi a notebook védelmének első vonalát azáltal, hogy megóvja a rendszert a jogosulatlan hozzáféréstől biometrikus csúcstechnológia használatával. Együtt a Trusted Platform Module (TPM) megoldással garantálja a kliens oldali platform integritását. A TPM továbbá biztonságos tárolást és biztonságtechnikai mérésekkel kapcsolatos riportolásra is képes. Továbbá észleli a konfigurációban beállt változtatásokat is. Az Acer Backup Manageren keresztül a fontos adatok biztonságban vannak a balesetektől és összeomlásoktól, lehetővé téve az adatok és fájlok egyszerű biztonsági mentését, míg az Acer eRecovery Management igény szerinti visszaállítást biztosít a teljes lelki nyugalom érdekében.


Az Acer TravelMate Timeline 8×73 notebookok kiépítése tartalmazza a következő generációs DASP (Disk Anti-Shock Protection) technológiát, mely elszigeteli a merevlemezt, így óvja meg a menet közbeni használat viszontagságaitól és garantálja az adatok fizikai integritását. A HDD továbbá lazán szerelt, ami további kipárnázást jelent. Az eredmény egy jelentős javulás a HDD hibák elkerülése és a magasabb MTBF (Mean Time Between Failure – Meghibásodások között eltelt idő) terén.


Annak érdekében, hogy a rendszer hűtése a nagyobb teljesítmény mellett is biztosított legyen, a TravelMate 8481 fel van szerelve az innovatív Acer DustDefender technológiával, mely arra szolgál, hogy megakadályozza a por megülepedését a rendszerben. Egy, a hűtőventillátorhoz csatlakozó intelligens visszafordító szerkezet fújja ki a port.


A TravelMate Timeline 8×73 sorozat jó védelemmel rendelkezik a mobil élet viszontagságai ellen. Rugalmas borítással rendelkeznek, melynek magnézium-alumínium tokja egyenletesen osztja el a rá ható külső erőket, így képes ellenállni extrém nyomásnak is. A fémötvözet zsanérban megerősített tekercs van, hogy erősebben tartson, míg az Autolock tulajdonság segít abban, hogy a notebook fedele szorosan zárva legyen az LCD védelme érdekében.


A második generációs Intel® Core™ processzorokkal hajtva, az új TravelMate 8573 és 8473 laptopokon a termelékenységgel kapcsolatos alkalmazások 60%-kal gyorsabban futnak, mint az előző generációval, miközben olyan intelligens teljesítményt nyújtanak, mely alkalmazkodik az éppen aktuális feladathoz, így a többfeladatú működés gyorsabb válaszidőkkel működik és az energia-hatékonyság is garantált. A gazdagabb színek és az élettelibb képek az Intel® HD Graphics 3000-nek köszönhetőek, melyek révén a vizuális élmény valóban hatásos lesz. Ezek a notebookok felszerelhetőek olyan dedikált grafikus megoldásokkal is, mint például az NVIDIA GPU NVIDIA® Optimus™ technológiával, mely úgy képes megnövelni a grafikus teljesítményt, hogy közben nincs hatással az akkumulátor üzemidőre. Továbbá a multi-monitor támogatás egy következő szintre emeli a termelékenységet, könnyebb többfeladatú munkavégzést téve lehetővé.


A lenyűgöző prezentációk, hibátlan videó minőséggel, gyorsított web böngészéssel és kommunikációval, valamint páratlan részletgazdagsággal, segíteni fognak a felhasználóknak, hogy növeljék termelékenységüket, és hogy tisztább és megragadó üzeneteket juttassanak el a hallgatóság felé. Ezen felül, az Intel® Wireless Display technológiának köszönhetően képes megosztani prezentációkat vagy videókat HD kijelzőkön vagy TV készülékeken egy egyszerűen felállítható, vezetéknélküli kapcsolaton keresztül. A sima HD videó lejátszás és a kivételesen tiszta kép és hang bármilyen prezentációt igen hatásossá varázsol.


A sokáig kitartó akkumulátor egy másik, igen keresett tulajdonság. A TravelMate Timeline 8×73 sorozat akár 8 órányi akkumulátor üzemidőt kínál, így nem fogja Önt cserbenhagyni, amikor épp valami fontos dolog közepén van. Ezen felül az Acer PowerSmart hosszú életciklusú akkumulátor, háromszor hosszabb akkumulátor életciklust (300 helyett 1000 ciklus) biztosít, továbbá 80%-kos kapacitását még 1000 ciklus után is képes megtartani. Az akkumulátor így tovább tart, csökkentve a csere szükségességét.


Annak érdekében, hogy a felhasználók olyan termelékenyek és olyan proaktívak legyenek, mint amennyire azt az üzlet megkívánja tőlük, ezek a notebookok lehetőséget biztosítanak az információk gyors ellenőrzésére is az Acer InstantView jóvoltából. Az Acer InstantView egy Linux alapú könnyített operációs rendszer, mely rendkívül gyorsan betöltődik. Csupán 8 másodperc alatt elindul és máris képes indítani a Naptár, Dokumentumok, Email, Névjegyalbum funkciókat szinte azonnal, így Ön gyorsan áttekintheti a szükséges információkat és növelheti az üzlet hatékonyságát.


Az új TravelMate Timeline 8×73 sorozat két formátumban érhető el: 35,5 (14”) és 40 cm (15,6”), pengeéles képeket és kiváló olvashatóságot nyújtva az Acer ComfyView LED hátsó-megvilágítású kijelzők révén, melyek 16:9 méretaránnyal és 1366X768 HD felbontással, valamint nagy fényerővel rendelkeznek. A mobil életre készített eszközök ultra-vékonyak, csupán egyetlen coll vastagok, és ultra-könnyűek, súlyuk 2,3 kg-tól (14,0” modell) 2,6 kg-ig (15.6” modell) terjed.


Kis súlyuk ellenére ezek a notebookok hatalmas, akár 750 GB kapacitású merevlemeznek is otthont adnak, ami bőséges helyet biztosít a folyamatosan növekvő digitális archívum számára, miközben a rendszer gyorsabban indul el és az alkalmazások gyorsabban töltődnek be. Továbbá fel lehet szerelni egy 120GB Solid State Diskkel is, ami boot/OS partícióként használható, hogy a rendszer még gyorsabb legyen. A DVD-Super Multi duplarétegű meghajtó és a beépített multi-in-1 kártyaolvasó, mely a leggyakrabban használt formátumok mindegyikét támogatja, leegyszerűsíti a fájlok megosztását és további tárolási opciókat nyújt. Ezek a notebookok továbbá 8 GB DDR3 memóriára támaszkodhatnak, ami jelentősen megnöveli az adatátviteli sávszélességet, gyorsítja a többfeladatú működést és csökkenti az áramfogyasztást


A TravelMate Timeline 8×73 modellek dokkolhatósági kényelmet is biztosítnak, az Acer ProDock dokkoló állomás révén, amin olyan fejlett I/O csatlakozók találhatók, mint például az USB 3.0/2.0 csatlakozó, Display Port, DVI csatlakozó, HDMI csatlakozó, VGA csatlakozó, továbbá ergonomikus dizájnja révén a kábeleket biztonságosan és rendezetten segít elvezetni. Méreteit tekintve a 38cm (SZ) x 16cm (H) x 3cm (M) Acer ProDock kialakítása kompakt, így jól illeszkedik bármilyen helyre és egy-csatornás csatlakozást biztosít.


Az USB 3.0 csatlakozó jóvoltából a felhasználók tízszer gyorsabban másolhatnak adatokat külső eszközökről és viszont. Mindezek tetejében, ez a laptop rendelkezik a Power-Off USB Charging (USB töltés kikapcsolt állapotban) technológiával, ami lehetővé teszi, hogy Ön tölthesse okostelefonját vagy más USB-s eszközét anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a számítógépet. Így, hogy a laptop lesz a töltőállomása, még kevesebb holmival utazhat, mivel többé már nem lesz szüksége a különböző hálózati töltőkre.


Az új TravelMate eszközök dizájnja minőséget és professzionalizmust sugároz. A letisztult vonalak és a keskeny profil együtt a hatékonyság és az időtlen stílus érzetét nyújtják. A felhasználói élményt a gondosan kiválasztott részletek is alátámasztják. Az Acer FineTouch billentyűzet, extra méretű gombközökkel, úgy készült, hogy még kényelmesebb gépelési élményt biztosítson, ezt egészíti ki a külön numerikus rész a 8573-as modell esetében. Az egyedülálló gombforma arra szolgál, hogy segítsen elkerülni a félregépelést és a por leülepedését, míg a szóköz gomb és a nyilak domborúak, így már érintésre is könnyedén felismerhetőek. A túlméretezett érintőmező még precízebb vezérlést garantál, és a következő generációs multi-touch még több funkció elérését teszi lehetővé. A termelékenységet segítő gyorsgombok arra szolgálnak, hogy a felhasználó hatékonyan hozzáférhessen az olyan gyakran használt funkciókhoz, mint a biztonsági mentés, alkalmazások indítása, némítás és a vezeték nélküli adapter bekapcsoló gombja.


Gigabit Ethernet az ultra-gyors vezetékes csatlakozáshoz, WiFi hálózati csatlakozás Acer SignalUp™ with Nplify™ vezetéknélküli technológia támogatással, és Bluetooth® (konfigurációtól függően) és integrált 3G modul (egyes modellek esetén) a TravelMate Timeline 8×73 sorozat egy sor csatlakozási opciót kínál, amire Ön bizton számíthat, hogy az üzletre legyen hangolva, bárhol is jár éppen. Az Acer Video Conference megoldás, melynek része az Acer Crystal Eye nagyfelbontású webkamera és a beépített mikrofon, kiváló minőségű video konferenciákat tesz lehetővé, melyek révén könnyedén kapcsolatban maradhat üzleti partnereivel.


Az Acer professzionális notebookok számos megbízhatósági teszten mennek keresztül és megfelelnek az iparág legszigorúbb követelményeinek is. Mindezek tetejében Energy Star® 5.0 és EPEAT® Silver minősítéssel is rendelkeznek, ami garantálja az energiatakarékosságot és a hosszabb akkumulátor élettartamot is.


Minden Acer notebookra egy év szervizgarancia (International travellers warranty – ITW) vonatkozik, ami meghosszabbítható 3 évre az Acer Advantage szolgáltatás igénybevételével, ami a notebook véletlen sérülésére is kiterjed.


(X)



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...