részletes keresés

Black Friday újratöltve: TOP 10+1 ajánlat a hétvégére

Frissítve: 2018-11-22 01:01:02
Létrehozva: 2018-11-21 08:04:38

A Black Friday keretein belül közeledik az év legnagyobb leárazása a Laptopszalonnál. Gyakorlatilag a teljes termékpaletta képviseltetni fogja magát a laptopoktól kezdve, a drónokon át...


A Black Friday keretein belül közeledik az év legnagyobb leárazása a Laptopszalonnál. Gyakorlatilag a teljes termékpaletta képviseltetni fogja magát a laptopoktól kezdve, a drónokon át egészen a játékszoftverekig. Aki erre a hétvégére (november 23-25.) tartogatta az idei nagybevásárlást, annak mindenféleképp érdemes körbenéznie a Laptopszalon kínálatában, ahol laptopoktól kezdve, fejhallgatókon keresztül, drónokon át számos további érdekességet találhatunk majd meg.



Az alábbi felsorolásban azt a 10+1 terméket gyűjtöttük össze, amelyekre egészen biztos, hogy érdemes némi figyelmet szentelni a következő három napban (jelen sorok írásakor nem minden termék esetében tudjuk a leárazás pontos mértékét, így az akciók érvényesülését követően minél hamarabb ellátogatni az oldalra):




Skullcandy VENUE Bluetooth Black – S6HCW-L003 – Vezetéknélküli Fejhallgató / jelenlegi 59 900 Ft helyett 49 641 Ft


és még számos további Skullcandy termék


Gearbrain tesztjéből:


Nagyszerű (aktív) zajgátló funkcióval rendelkező fejhallgató, amelynek segítségével még virtuális asszisztensekkel is tudunk kommunikálni. Utóbbi a remek beépített mikrofonnak köszönhető, ami igazán rugalmasan felhasználható eszközzé teszi a Skullcandy Venue-t.



 



Xiaomi Mi A2 Dual Sim 64GB 4GB RAM Black / jelenlegi 74 900 Ft helyett 65 826 Ft


és még számos további okostelefon

Xiaomi Mi A2 teszt






Tesztünkből:


Van-e szükség ennél jobb, drágább telefonra Android fronton? A válasz pedig: szükség nincs, de igény az van. Így tovább fognak érkezni az újabbnál-újabb, erősebbnél-erősebb telefonok. Ennek ellenére a Xiaomi Mi A2 a csökkenő hozdék elvének arany metszéspontjára került, és így mindenkinek bátran ajánljuk.





 


Lenovo IdeaPad 330-15IKBR 81DE00X6HV laptop


és még számos további új laptop, valamint használt laptop



Notebookcheck tesztjéből:


Jó teljesítmény, megfizethető áron – ez az IdeaPad 330. Mindent tud, amit egy hasonló ár-érték arányú eszköztől elvárhatunk, és még annál egy picit többet is. Ezzel érdemelte ki a 83%-os összesített értékelést.



 


 


Sapphire PULSE OC AMD Radeon RX 570 8GB – Videókártya


és még számos további videókártya



Tech2 tesztjéből:


Összegezzünk: összesen ugyebár 2 feladat volt, a CineBench-en egyértelműen a Ryzen + Radeon gép diadalmaskodott, és ugyan ez a helyzet a legtöbb játék esetében is. Egyedül az Origins volt az, ahol szinte minimális eltérés volt a két gép között, illetve a minimum FPS a CS: Go esetében az Intel® gépen magasabb volt, de átlagos értékek minden más játék esetében az AMD-t hozták ki győztesnek. Szerintem az eredmények magukért beszélnek, a Ryzen5-2600 és az RX570 lenyomta az i5-8400 és a 1050Ti, és mivel igen látványos az eltérés, én mindenképpen az AMD-s gépet választanám.



 


 


DJI Tello drón


DJI Tello teszt






Tesztünkből:


Nem túlzás azt állítani, hogy ebben az árszegmensben a DJI Tellonak nincs versenytársa. A Ryze Technologies mögött álló DJI lényegében annyira kigyúrta a Tellot, hogy kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt örömet és meglepetést fog okozni.



 


 


DJI Mavic 2 Zoom drón + ajándék ASUS ZenPad 8 tablet



Egyéb tesztekből:


Mi a Zoommal is fantasztikus felvételeket tudtunk kreálni, az irányítással nem volt semmi probléma, a “Dolly Zoom” és a “Hyperlapse” pedig nagyszerű adalékot jelentenek a már eddig is jelenlévő felvételkészítési módokhoz. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a Mavic 2 Zoom nem fog minket cserben hagyni.



Külön érdemes néhány szóban megemlíteni, hogy az ajándék ASUS ZenPad 8 táblagépnek köszönhetően nem kell majd a telefonunkat használni a drón irányításához, és ez nagyban megkönnyítheti majd a mindennapos munkát. A ZenPad további előnye az IPS kijelző, ami kategóriáján belül is kiemelkedőnek mondható.


 


DJI Osmo Mobile II – Stabilizátor



Tesztünkből:


A használata kényelmes, nem sokkal nehezebb, mint a mobilt tartani és cserébe szinte filmszerűen vehetjük videóra a családi nyaralásokat.  Ha veszünk hozzá egy kisebb állványt (én a Manfrotto Pixi-t használtam), akkor bárhol le tudjuk tenni a kamerát és mi is rajta lehetünk a fotókon, videókon a családdal.



 


 


GoPro HERO7 akciókamera


és még számos egyéb sportkamera

Egyéb tesztekből:


Amikor akciófelvételeket készítesz akkor nincs szükség további eszközökre, mert ezzel simán tudod rögzíteni, fel tudod venni … a kép az tényleg nagyon f@sz@, jók a színek, jó a vonalélesség, és hihetetlenül jó a stabilizáció … a 7-es tényleg hatalmas előrelépés minden korábbi GoPro-hoz képest.



 



Littlebits Gizmos & Gadgets kit


és további Littlebits termékek


Tesztünkből:


Kétség sem fér hozzá, hogy a Littlebits nagyon merészet és jót húzott a sorozattal, aminek Gizmos & Gadgets része talán az egyik legjobb. … nem nagyon van más olyan alternatíva, ami hasonlóan jól, játékosan, fejtörően és izgalmasan mutatja meg a gyerekeknek a logikus gondolkodást, a különféle építőegységek nem csupán összeszerelését, hanem működését is.



 



Gears of War 4 (Xbox One)


további számos játék szoftver, egységesen 20%-os kedvezménnyel


PC Guru tesztjéből:


a Gears of War igazi bűnös élvezet, nem annyira agyas, elgondolkodtató, de hihetetlenül intenzív és szórakoztató aprítás. Arra pedig ugyanúgy szükségük van a játékosoknak, mint egy kiforrott, tartalmas RPG-re, netán egy, az agyunkat is megmozgató kalandjátékra.




 


DeWALT DWST1-75651 Szerszámtartó öv


és számos további barkács eszköz




Ezeket az ajánlatokat látva joggal merülhet fel bennünk a kérdés: mégis mi az a Black Friday?


A fekete péntek (eredeti, angol nevén Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-25. közé esik – de idén (2018) hazánkba egy héttel hamarabb érkezik. Egyébként Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyhez elsők között csatlakozott a Laptopszalon.



A Laptopszalon Black Friday 2018 akciójában részt vevő termékek teljes listája ezen az oldalon válik majd november 23-án elérhetővé.



A személyes kapcsolattartás hívei számára összesen 8 Laptopszalon áll rendelkezésre a Black Friday hétvégéjén, amelyekből 3 Budapesten és további 5 vidéki nagy városokban található meg:


Laptopszalon – Pest


1067 Budapest, Teréz körút 47.


Nyitva: H – P: 9 – 18h; Szo: 9-15h; V: Zárva


Mobil: 36 20 988 2000


Laptopszalon – Buda


1024 Budapest, Lövőház u. 12.


(A Lövőház utca és a Fény utca sarkán, azaz a Mammut I és Mammut II bevásárlóközpontok között)


Nyitva: H-P: 10:00 – 19:00; Szo.: 10:00 – 18:00 V.: Zárva


Mobil: 36 20 612 1111


Laptopszalon – Astoria


1052 Budapest, Károly körút 10.


Nyitva: H-Szo: 10-19h; V: Zárva


Mobil: 36 20 435 5550


Laptopszalon – Pécs


7624 Pécs, Ifjúság útja 11.


Nyitva: H – P: 8-18h; Szo: 9 – 13h; V: Zárva


Mobil: 36 20 556 5060


Laptopszalon – Debrecen


4025 Debrecen, Simonffy utca 4. (HALKÖZ)


Nyitva: H – Szo: 9 – 18h; V: Zárva


Mobil: 36 20 212 2242


Laptopszalon – Szeged


6722 Szeged, Mérey utca 6/b


Nyitva: H – P: 9 – 18h; Sz: 9 – 13h; V: Zárva


Mobil: 36 20 800 1500


Laptopszalon – Győr


9022 Győr, Pálffy utca 1.


Nyitva: H-P 9-18h; Szo:9-13h; V: Zárva


Mobil: 36 20 800 3500


Laptopszalon – Kecskemét


6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 10.


Nyitva: H-P 8:30 – 18h; Szo: 9-13h; V: Zárva


Mobil: 36 20 396 2414



A karácsonyi hajrában ennél jobb lehetőség nem nyílik arra, hogy a szokásos akciókat felülmúló kedvezmények mellett vásároljuk meg a szeretteinknek szánt ajándékokat.




Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...