részletes keresés

Két új professzionális LCD kijelző az Acer üzleti sorozatában

Frissítve: 2017-07-18 18:40:00
Létrehozva: 2011-03-11 04:42:40

Az Acer további két modellel gazdagította sorozatát – B243HLC és B273HL – melyek széles láthatósági szögű panellel és LED technológiával készültek, melyek révén ideális interfészek a hatékony munkához.



A robosztus és megbízható Acer üzleti sorozat LCD monitorjai egész napi használatra készültek, valamint arra, hogy intenzív grafikát és optimális nézői élményt nyújtsanak. Ezek a monitorok, melyek ideálisak a nagy terhelésű üzleti felhasználásra és szakemberek számára, a nagyfelbontású grafika, a kiváló megbízhatóság és a multi-funkcionalitás legjobb elegyét nyújtják.


Az LCD kijelzők esetében az optimális látványt akkor élvezhetjük, ha szemben ülünk a képernyővel. Minél jobban távolodunk ettől a központi pozíciótól, annál jobban csökken a képek minősége, elveszítve a részletezettséget és a kontrasztot, miáltal nehézkessé válik egyszerre több ember számára, hogy megfelelően lássák a megjelenített tartalmat. Ezért ennyire fontos a széles láthatósági szög, főleg ha fordítani vagy dönteni akarja a monitort, vagy több monitoros környezetben dolgozik.


Az új B243HLC és B273HL modellek 178°-os láthatósági szöget biztosítanak, nagyobb rugalmasságot és jobb teljesítményt nyújtva a felhasználók számára. Több felhasználó nézheti egyszerre a megjelenített tartalmat különböző munka-pozícióból, a képminőséggel kapcsolatos kompromisszumok nélkül.


A széles láthatósági szögön felül, ezek a modellek magassága állítható, dönthetőek és elfordíthatóak is, így minden egyes felhasználó megtalálhatja a számára legoptimálisabb nézői pozíciót. 15 fokban felfelé és 5 fokban lefelé dönthető; míg jobbra és balra 35 fokban fordítható el. A magasság 110 mm-ig állítható és egyes modellek rendelkeznek pivot funkcióval is, mely révén a monitor 90 fokban elforgatható szükség esetén. Így aztán az Üzleti sorozat monitorjai mindig a kényelmesebb pozícióba állíthatóak, garantálva ezzel a maximális kényelmet és a leghatékonyabb termelékenységet.


Az Üzleti sorozat modelljei stílusos sötétszürke keretét elegáns fekete talapzat egészíti ki. A vezérlőgombok a keret elején kaptak helyet, hogy használatuk egyszerű és intuitív legyen, ugyanakkor egy csipetnyi finomságot is adnak a küllemhez. Az új Üzleti sorozat modelljei három különböző méretben kaphatóak: 56cm (22”), 61cm (24”) és 69cm (27”), 16:9 vagy 16:10 méretarányban és Full HD, valamint HD+ felbontásban, lehetővé téve, hogy Ön több adatot láthasson és maximalizálhassa irodai termelékenységét.


A kiemelkedően magas kontrasztarány jóvoltából – akár 100.000.000:1 a B243HLC és B273HL modellek esetében – melyet az Acer Adaptive Contrast Management optimalizál, ezek az LCD-k penge éles képeket reprodukálnak gazdag színekben a részletgazdagság és fokozatosság feljavítása révén a fényes vagy sötét képek esetében. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy súlyos adatfájlokat vagy CAD alkalmazásokat is kivételes precizitással és éles kontúrokkal láthassanak.


Az Üzleti sorozat egyszerű csatlakozást garantál eszközök széles választékához, számos csatlakozójának köszönhetően: VGA; DVI HDCP védelemmel és HDMI (a B273HL modell esetében), fejlett digitális csatlakozást biztosítva, mely lehetővé teszi a kiváló nagyfelbontású látványt és a manapság elérhető legjobb minőségű tömörítetlen videót.
Az Üzleti sorozat tele van olyan technológiákkal, melyek megbízhatóságot és prémium teljesítményt kínálnak, továbbá csak A-kategóriás panelekkel vannak szerelve, melyek garantáltan nem tartalmaznak hibás (fényes) pixelt, így garantálva a képek konzisztenciáját. Az Acer Üzleti kijelzők átfogó tesztelésen is keresztülmentek, hogy garantálják a kiváló minőséget és teljesítményt.


A környezettudatos felhasználók számára is ideális Üzleti monitor sorozat az Acer EcoDisplay vonalának része. Az Acer EcoDisplay-ek az olyan legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelnek, mint az EnergyStar 5.0, TCO 5.0 és az új ISO 9241-307, amely a kiváló minőségű szolgáltatásra, az alacsony áramfogyasztásra és a környezetbarát alapanyagok használatára vonatkozik.


Az összes új modell fehér LED technológiával készül, ami végleg leszámol az olyan veszélyes alkotóelemekkel, mint a higany, vagy a halogén gázok és lehetővé teszi, hogy a fogyasztás is akár 68%-kal kisebb legyen, mint a hagyományos CFFL kijelzők esetében. Ezen felül a LED lámpák nem csupán kivételesen megbízhatóak és költségtakarékosak, hanem jobb teljesítményt is nyújtanak. Valójában nagyobb színtartományt képesek megjeleníteni jobb telítettségben: az eredmény hihetetlenül valósághű, ami elérhetetlen a hagyományos technológiák segítségével. Az Acer EcoDisplay-ek mentesek az olyan káros anyagoktól, mint a PVC vagy BFR, a ház, a nyomtatott áramkör lapok, csatlakozók és belső kábelek tekintetében.


Az Acer Üzleti LCD monitor sorozat a legújabb csúcstechnológiákat használja ki, hogy a felhasználóknak a lehető legjobb nézői élményt nyújtsa.


Az Acer eColor Management technológia a panel teljesítményét a különböző környezetekhez, megvilágítási körülményekhez és nézői preferenciákhoz igazítja, így a felhasználók képesek lesznek finomhangolni a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek.


Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikus igazítja a kontraszt-arányt az ultra-éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében. Az Acer ACM továbbá lehetővé teszi, hogy az LCD monitor kevesebb áramot fogyasszon, így takarékoskodjon az energiával.


Az Acer eDisplay Management egy olyan hasznos eszköz, mely segítségével lehetővé válik a színkalibrálás és a kijelző teljes körű kezelése. Minden egyes – különböző alkalmazásokhoz vagy fényviszonyokhoz behangolt – felhasználói beállítás elmenthető és gyorsan elő is hívható.


Minden Üzleti sorozat modellre három év szervizgarancia vonatkozik.



Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...