részletes keresés

Packard Bell EasyNote LV

Frissítve: 2017-07-19 09:59:47
Létrehozva: 2012-04-16 09:24:04

A Packard Bell bemutatja az új 17.3-collos Packard Bell EasyNote LV sorozatot. Ez a bambusz hullám-mintás, az életstílus-generáció számára tervezett notebook frissen természetes teljesítményt nyújt.



Április 15-én a Packard Bell 17.3-collos notebookok egy teljesen új faját indítja útjára, mely teljesen új egyensúlyt állít fel a dizájn, a felhasználói élmény, a használhatóság és megfizethetőség terén.


Packard Bell EasyNote LV


Nagy 17.3” kijelzőjével, 16:9-es méretarányú HD képernyőjével (1600 x 900) a Packard Bell EasyNote LV egy vonzó, helykímélő asztali számítógép helyettesítő, mely multimédia központ, közösségi hálózati átjáró és elegáns stílusjegyként is megállja a helyét. “Egyre több olyan ember van, aki egy olyan notebookot szeretne, ami jól mutat a nappaliban, ugyanakkor egyszerű, intuitív és szórakoztató felhasználói élményt is kínál – akár közösségi hálózatokról, videók nézéséről vagy játékról legyen szó,” mondta Luca Rossi, az Acer Csoport EMEA Consumer üzletágának alelnöke. “A Packard Bell EasyNote LV pontosan ezt kínálja. Tökéletes asztali számítógép alternatíva megfizethető áron, ami bizonyosan hozzá fog járulni ahhoz, hogy egyre több 17.3’’ notebook jelenjen meg az európai háztartásokban.”  

 


 

Kinyitva vagy becsukva, a Packard Bell EasyNote LV nagyszerűen mutat, akárhova is teszi. Kívül a stílusos bambusz hullám-minta sugározza magából a nyugalmat és tartósságot, melyet csak fokoz a csillogóan ívelt borítás. Nyissa fel, és meglátja, hogy a kényelmes kéztámasz a fedél mintáját követi. A billentyűzet kontrasztban áll a körülvevő felülettel, amit a stílus rajongói imádni fognak, és mindenki értékelni fogja a 20%-kal nagyobb multi-gesture érintőmezőt, amivel a nagyítás, navigáció, forgatás és böngészés könnyebbé válik, mint valaha ezelőtt. 

 

 

Kedvenc közösségi hálózati oldalai csak egy kattintásnyira Öntől


 



Csak Európában 73%-unk tagja legalább egy közösségi hálózatnak . Az ilyen jellegű kapcsolódás gyors ütemben válik magától értetődővé – ezért van az, hogy a felhasználók olyan hálózati élményre vágynak, ami egyszerű, gyors és könnyen kezelhető. És nincsen annál egyszerűbb, mint a Packard Bell EasyNote LV  közösségi hálózati gombja.

 

Packard Bell EasyNote LV

 

Egyetlen gombnyomásra csatlakozik a Twitter, Facebook, YouTube™ és Flickr portálokhoz. Így Ön feltölthet fényképeket és videókat, megnézheti az állapotfrissítéseket, üzeneteteket írhat barátainak, és így tovább, mindezt egy szempillantás alatt. Ez a közösségi hálózati élet, ahogyan annak működnie kell: sima, intuitív és csak a szórakozás, kellemetlenségek nélkül.  

 

Csatlakozzon – és legyen kreatív


 



Szeretne saját videókat készíteni és feltölteni, vagy videó híváson keresztül megmutatni barátainak legújabb szerzeményét? A beépített mikrofon és webkamera pontosan ezt teszi lehetővé az Ön számára – HD minőségben, amely a képeket életre kelti. A webkamera LED-je megmutatja, hogy mikor van be- illetve kikapcsolva – így Ön bármikor cseveghet vagy lecsatlakozhat a webről nyugodt szívvel.

 

Packard Bell EasyNote LV

 

És mi a helyzet a fényképek feljavításával feltöltés előtt? A Packard Bell az egyetlen gyártó, amely teljes verziójú Adobe® Photoshop® Elements-et biztosít notebookjai mellé – így Önnek komoly szerkesztési kapacitás áll rendelkezésére. Változtassa át Packard Bell EasyNote LV modelljét élő diavetítővé: kedvenc képeit nagyfelbontásban mutathatja meg az 1600 x 900 felbontású képernyőn, és máris megvan a központi téma az esti beszélgetéshez. 

 

A lelki béke csupán egyetlen érintésnyire van 


 



Az adatok biztonságának megőrzése sohasem volt még egyszerűbb, mint a Packard Bell’s intelligens “MyBackUp” gyorsgomb révén. Csak nyomja meg és máris egyenesen a Nero® 10 Essentials – a piacvezető biztonsági mentést végző szoftver – indul, ahol Ön gyorsan és egyszerűen ütemezheti biztonsági mentéseit, hogy azok a háttérben fussanak. Így aztán nyugodt lehet afelől, hogy adatai biztonságban vannak. És ez csak ízelítő azokból a gyorsgombokból, melyek a billentyűzet tetején helyezkednek el.

 

Nagyszerű teljesítmény


 



A Packard Bell EasyNote LV esetében a külső és az erő kéz a kézben járnak. A 2. generációs Intel® Core™ processzor  sebességet és teljesítményt nyújt, még többfeladatú működés során is, míg az NVIDIA® GeForce® GT 630M grafikai megoldás, az NVIDIA Optimus Technológiát alkalmazva, kiemelkedő grafikus kapacitásra képes és automatikusan optimalizálja a teljesítményt, miközben megnöveli az akkumulátor élettartamát . Továbbá támogatja a Microsoft® DirectX® 11-et is, így Ön a legnépszerűbb 3D-s játékokat is élvezheti. 

 

Packard Bell EasyNote LV

 

Rugalmas tároló képesség és csatlakozás 

 

Csatlakozzon külső tárolókhoz az öt-az-egyben kártyaolvasó vagy az akár 2 TB-os merevlemez révén; használja a 2 USB 3.0 csatlakozót, hogy akár tízszer gyorsabban másoljon fájlokat, mint az USB 2.0-val. Továbbá a HDMI® csatlakozó révén még TV készülékéhez is csatlakozhat. 

 

 

Pucu

 


Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Így támogatja a FUJITSU az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon muszáj bővülni, de a föld erőforrásai...
Komoly fejtörést okoz mostanában a világ vezetőinek és vezető vállalatinak a fenntartható fejlődés kérdése. Ugyanis valamilyen módon...

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

A Motorola Moto G20 állítólag Unisoc processzorral és 4 GB RAM-mal érkezik

Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan döntést hozott, ugyanis nem a Qualcomm...
Azt a hírt rebesgetik, hogy a Motorolánál új telefon van érkezőben, ez pedig nem más, mint a Moto G20. Úgy tűnik a gyártó szokatlan...

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

Hackerek, vigyázat! – Anti-cheat érkezett a PS5-höz

A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már használja is a kiberbiztonsági programot –...
A Denuvo bejelentette, hogy népszerű népszerű Denuvo Anti-Cheat programja már a PlayStation 5-ön fut. Számos nagy játékcím már...