részletes keresés

» HP EliteBook 8570w HPQ LY551EA#AKC laptop

HPQ LY551EA#AKC

HP EliteBook 8570w HPQ LY551EA#AKC laptop

Gyártó: HP Processzor típus: Intel® Core™ i5 Processzor Processzor számozás: 3360M Memória méret: 4GB HDD méret: 500GB Videokártya típus: FirePro M4000 Kijelző méret: 15.6 Kijelző felbontás: 1920x1080 Operációs rendszer: Windows 7 Garancia időtartam: 3 év Garancia típusa: Szervizgarancia HSDPA: Foglalat Optikai meghajtó: Igen Szín: Fekete Tömeg: 3,10kg
1 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!
A HP legsokoldalúbb mobil munkaállomása

Az AMD vagy az NVIDIA megoldásaira épülő, munkaállomás kategóriájú grafikus rendszerrel mesteri tervek és ámulatba ejtő animációk készíthetők. A HP EliteBook 8570w független szoftvergyártók által minősített termék, így az Ön mobil munkaállomása a feladattól függetlenül zökkenőmentesen és megbízhatóan dolgozik. Az Intel® Core™ i7-n Processzorégymagos vagy az i7-vagy Processzor az i5-k Processzorétmagos processzorok hatalmas teljesítménye és reagálókészsége révén nagy fájlok és nehéz feladatok is feldolgozhatók1. Jobb teljesítményt és nagyobb memóriasebességet tapasztalhat az akár négy SODIMM modullal, amelyek akár 32 GB memóriát is támogatnak2 3. Az akár öt kiegészítő kijelző több képernyős feladatfeldolgozásra vagy több képernyőt lefedő, felnagyított tartalmak megjelenítésére is alkalmas4. Mindig egyenletes és pontos színek. A HP DreamColor technológia2 és a HP Mobile Display Assistant lehetővé teszi a színjellemzők vezérlését az egész fejlesztői környezetben.

Üzleti rátermettség és kreativitás

Az Intel® Smart Response technológia gyorsan elérhetővé teszi a sűrűn használt fájlokat, így időt takarít meg5. A rendszerbetöltés és az alkalmazások elindítása is számottevően gyorsabb.
Videokonferenciák6, webalapú oktatások7 vagy folyamatos videolejátszások, meglepően kitűnő hangminőséggel. Az SRS Premium Sound PRO hangrendszer közvetlenül a noteszgépből, élesen és tisztán szólaltatja meg a hangokat. A bemutatókhoz már nem lesz szükség külső hangszórókra. A kapcsolattartáshoz a Wi-Fi CERTIFIED™ WLAN8 hálózattól a 3G-s29 HP mobil szélessávon át az opcionális Bluetooth kapcsolatig különféle vezeték nélküli technológiák8 állnak rendelkezésre, amelyek segítségével az internet és az e-mail minden korábbinál több helyről elérhető2.

Mozgásban az üzlet

Hatékony munkavégzés félhomályos szobákban vagy kimerítő éjszakai repülőutakon is. A teljes méretű, hátulról megvilágított billentyűzet2 kényelmet biztosít. Ha a tervezési projektekhez utazni kell, a hordozható HP EliteBook 8570w noteszgépet bátran magával viheti. Ez a mobil munkaállomás megfelel a szigorú katonai (MIL-STD-810G) szabványoknak az esésnek, rezgésnek, rázkódásnak, pornak, valamint a magas hőmérsékletnek, a magasságnak és a hőmérsékleti szélsőségeknek 10 való ellenállás tekintetében.


1  A többmagos technológia célja bizonyos szoftverek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden vásárló és szoftveralkalmazás számára. Az Intel® architektúra 64 bites számítási műveleteihez az Intel® 64 architektúrához tervezett processzort, chipkészletet, BIOS-t, operációs rendszert, eszköz-illesztőprogramokat és alkalmazásokat magába foglaló számítógépes rendszerre van szükség. Az Intel® 64 architektúrával kompatibilis BIOS nélkül a processzorok nem működnek (32 bites üzemmódban sem). A teljesítmény a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változik. Az Intel® számozása nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
2  Külön vagy választható funkcióként vásárolható meg.
3  A 32 GB memória csak a négymagos konfigurációkon áll rendelkezésre és a maximális memóriakapacitások 64 bites Windows vagy Linux operációs rendszert feltételeznek. A 32 bites Windows operációs rendszereknél a rendszer erőforrás-követelményei miatt a 3 GB feletti memóriatartomány valószínűleg nem áll teljes mértékben rendelkezésre.
4  A HP a speciális dokkolóállomás révén összesen akár öt kijelzőt is támogatni képes, különálló grafikusrendszer-konfigurációkat kínál. A speciális dokkolóállomás külön vásárolható meg. Az AMD grafikus rendszer a noteszgép saját kijelzőjét is beleszámítva összesen öt kijelzőt támogat. Az NVIDIA grafikus rendszer a noteszgép saját kijelzőjét is beleszámítva összesen négy kijelzőt támogat.
5  Az Intel® Smart Response technológia opcionális gyorsítótár-modult igényel és csak a nem öntitkosító merevlemezt tartalmazó konfigurációk esetén áll rendelkezésre.
6  Videokonferenciára az opcionális 720p HD webkamerával rendelkező konfigurációk használhatók.
7  Internetelérést igényel.
8  Vezeték nélküli hozzáférési pontot és internetszolgáltatást igényel, ezeket a csomag nem tartalmazza. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott.
9  A vezeték nélküli kapcsolat használatához külön szolgáltatási szerződés szükséges. A lefedettséggel és elérhetőséggel kapcsolatban érdeklődjön a helyi szolgáltatóknál. A kapcsolat rendelkezésre állása és sebessége a földrajzi elhelyezkedés, a környezet, a hálózati viszonyok és más tényezők függvényében változhat.
10  A tesztelésnek nem volt célja a DOD-szerződések követelményeinek, illetve a katonai célú használatnak való megfelelés demonstrálása. Az eredmények nem nyújtanak garanciát a jövőbeli teljesítményre ezen tesztelési feltételek mellett.

Gyártó:
HP
Család:
EliteBook
Modell:
8570w
Kérdésed van?
Processzor (CPU)
Processzor típus:
Intel® Core™ i5 Processzor
Processzor számozás:
Mag neve:
Ivy Bridge
Kérdésed van?
Memória
Memória méret:
4GB
Memória típus:
DDR3L
Kérdésed van?
Háttértároló (HDD, SSHD)
HDD méret:
500GB
Tipus:
HDD, 7200rpm
Kérdésed van?
Videókártya (VGA)
Videókártya gyártó:
AMD
Videokártya típus:
FirePro M4000 (összehasonlítás)
VRAM mérete:
1GB
Kérdésed van?
Kijelző
Kijelző méret:
15.6
Kijelző felbontás:
1920x1080
Kijelző típus:
LED
Képarány:
16:9
Kérdésed van?
Operációs rendszer
Nyelv:
Magyar
Bit:
64 bit
Család:
Professional
Operációs rendszer:
Windows 7
Kérdésed van?
Garancia
Garancia időtartam:
3 év
Garancia típusa:
Szervizgarancia
Kérdésed van?
Csatlakozók (adatátviteli eszközök)
USB port:
2 USB 3.0 és 2 USB 2.0
HDMI:
nem
eSata csatlakozó:
Igen
VGA kimenet:
Igen
Kártyaolvasó:
Igen
LAN:
10/100/1000
Firewire:
igen
WLAN:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
4.0
Express kártya foglalat:
nem
Webkamera:
0.9MP
HSDPA:
Foglalat
Kérdésed van?
Egyéb jellemzők
Optikai meghajtó:
Igen
Szín:
Fekete
jellemző:
Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám:
8 cella
Billentyűzet:
Magyar
Audio:
HD Audio
Tömeg:
3,10kg
Hangszóró:
Beépített sztereó hangszórók
DisplayPort:
Igen
HEWLETT-PACKARD VÁLASZOK
Hány év az alapjótállás? Pavilion gépek esetében 1, 2, 3év / el- és visszaszállításos garancia
Hány év az alapjótállás? Minden, ami nem Pavilion, vagy helyszíni garanciával rendelkező gép 1, 2, 3év / szerviz garancia
Hány évre terjeszthető ki a garancia? max. a vásárlást követő 5 évre, bizonyos típusoknál
Vásárolható helyszíni (onsite) garancia? Igen
Mennyibe kerül 1, ill. 2 év kiterjesztés? kb. 10 ezer forint a +1 év garancia az olcsóbb típusokhoz, a drágábbakhoz, ill. helyszíni garancia esetén több, továbbá árfolyam függő
Belföldön vagy külföldön szervizelik a gépeket? belföldön
Központi telefonszám Pavilionok esetében 40/200-629
Központi telefonszám egyéb készülékek esetében 20/404-22-42
Kérhető-e világgarancia? igen
Ha igen, ez hol érvényes? ahol az adott típust forgalmazzák
Mennyi garanciát biztosítanak az akkumulátorra? 1 év
Mi a teendő, ha a garanciális készülékem meghibásodott? Vegye fel a Laptopszalon szervizeivel a kapcsolatot, vagy hívja a HP központot az 40/200-629-es számon!
Hol érvényesíthető a laptopszalon +1 év garancia? A Laptopszalon bármely üzletében
Hol lehet beregisztrálni a Laptopszalon szolgáltatásaira? https://www.laptopszalon.hu/garanciaplusz
Milyen telefonszámon érhető el a Laptopszalon Hotline távsegítség? 20/801-0000
Hogy tudok futárt rendelni garancián túli laptophoz, bővítéshez? http://www.laptopjavitas.hu/contact/futarrendeles/
Garanciális (nem Pavilion) készülékek leadhatóak: Laptopszalon Kft. szervizeiben:
http://www.laptopjavitas.hu/contact/

Amennyiben HP készüléked bővítését szakszervizeinkkel végezteted, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő alkatrész kerül beépítésre és még a gyári garancia sem veszik el. Bővítéssel kapcsolatos információt az alábbi elérhetőségeken kaphatsz: https://www.laptopszalon.hu "Üzleteink" menüpont.
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

3D teljesítmény 6/12
Hordozhatóság 6/12
Tárolókapacitás 4/12
Felszereltség 9/12

Videokártya összehasonlítás

Core™ Speed: 512 Pixel Shaders: 512
Shader Speed: 600 Memory Speed:
Memory Bus: 4500 Process: GDDR5nm
DirectX: 128 3DMark03
3DMark05 3DMark06 12587