részletes keresés

» Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső (74157)

74157

Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső (74157)

13 értékelés

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

A Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső egy felső kategóriás optikai műszer, ami extra alacsony szórású lencsékkel rendelkezik. Tisztább, élesebb és valóságosabb képet alkotnak, mint a normál optikai üveg. Ez az egyszemes távcső nagyszerű eszköz olyan igényes ügyfeleknek, akik torzítások nélkül kívánják megfigyelni a világot, akik telített színeket szeretnének látni és bármely időjárási és világítási körülmények között szeretnének megfigyeléseket végezni. A Levenhuk Vegas ED 8x42 egy nagy rekesznyílású, megbízható optikai műszer a természet és a városi környezet megfigyeléséhez.

A bevonatolt lencsék extra alacsony szórású üvegből készültek

Az extra alacsony szórású optikai elemek jelentősen csökkentik a kromatikus torzításokat, megszüntetik a járulékos halojelenségeket, fokozzák a kontrasztot és a színvisszaadást. A teljes és többrétegű bevonat növeli az elkészült kép fényerejét és lehetővé teszi a megfigyelést még rossz fényviszonyok között is. A 2 méteres közelfókusz lehetővé teszi a közeli objektumok vizsgálatát és az egyszemes távcső beltéri használatát. A széles látómező hasznos gyorsan mozgó célobjektumok követésekor. Ezen felül ez az egyszemes távcső hosszú szemtávolsággal büszkélkedhet, ami nagyon praktikus szemüvegben történő megfigyelések elvégzése során.

A könnyű, vízálló ház nitrogénnel van megtöltve

A Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső ellenáll a rossz időjárási körülményeknek. Lencséi a hirtelen hőmérséklet-változások során sem párásodnak be, a ház pedig nem engedi be a nedvességet, a port és a sarat sem. Az egyszemes távcső nitrogénnel van töltve, hermetikusan szigetelt háza megvédi az optikai eszközt akkor is, ha az teljesen elmerül a vízben.

Ez az egyszemes távcső rögzíthető háromlábú állványhoz; ebben az esetben az elkészült kép stabilabb lesz.

Jellemzők:

 • Extra alacsony szórású optikai elemekkel
 • Teljesen és többrétegben bevonatolt optikai felületek
 • A vízálló ház könnyű műanyagból készült, ezen felül egy gumi szemkagylóval is rendelkezik
 • Háromlábú állványhoz adaptálható
 • Stílusos ajándékdoboz

A készlet tartalma:

 • Egyszemes távcső
 • Táska
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Törlőkendő
 • Pánt
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide