részletes keresés

» Levenhuk Nelson 7x50 kétszemes távcső

72109

Levenhuk Nelson 7x50 kétszemes távcső

Gyártó: Bresser
27 értékelés
86 290 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Nelson 7x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Nelson 7x50 tengeri kétszemes távcső remek választás horgászoknak vagy a vízi sportok kedvelőinek. A nagy rekesznyílású eszköz 7x-es nagyításra képes, a széles látómezővel akár több objektum is kényelmesen megfigyelhető. A nagy rekesznyílású, 50 mm-es objektívlencsék rengeteg fény összegyűjtésére képesek, így a megfigyelés alkonyatkor is folytatható.

A legjobb vízi kétszemes távcsövek háza beépített távolságmérővel és diódalámpás iránytűvel van felszerelve. A távolságmérő skálája a szemlencsékben látható, ennek segítségével megmérheti a megfigyelt objektum magasságát, vagy a távolságát, hogy megtudhassa, milyen messzire található. A diódalámpa tápellátásához két darab elemre van szükség. Az iránytű azt jelzi, hogy az objektum milyen irányban helyezkedik el. Az osztás értéke 1°. Észak = 360°, Dél = 180°, Kelet = 90° és Nyugat = 270°.

A távolságmérővel az objektum távolságát vagy annak méretét lehet kiszámolni. A fentiek közül az egyiket ismernie kell ahhoz, hogy a másikat egy speciális képlet segítségével kiszámolhassa. A távolságmérő adatait helyettesítse be a képletbe. A Levenhuk Nelson 8x30 tengeri kétszemes távcsövek vízálló, a vízen úszó házzal rendelkeznek; azaz, ha véletlenül beleesnek a vízbe nem süllyednek el, és a lencsék és a prizma nem sérül meg. Rendeljen Levenhuk FS10 úszó pántot ezekhez a kétszemes távcsövekhez, hogy azokat soha ne veszíthesse el!

Az optikai rendszer Porro-prizmából áll. A BaK-4 típusú üvegből készült kiváló minőségű optikai elemek a minimálisra csökkentik a torzítást és éles, telített képeket adnak. A teljesen és több rétegben bevonatolt lencsék jelentős mértékben csökkentik a fényvesztés mértékét.

A vízálló burkolat tartós műanyagból készült, a külseje gumírozott, így megvédi az optikai eszközt a véletlenszerű ütődésektől. A nitrogéntöltet megakadályozza a lencsék bepárásodását hirtelen hőmérséklet-változás esetén. A szemüveget viselők értékelni fogják a tekerhető szemkagylókat; segítségükkel kellőképpen be lehet állítani a látómező szélességét. A kétszemes távcső optikai tubusait egyedileg lehet fókuszálni; nincs központi fókuszálási szerkezet. Hosszabb ideig tartó megfigyelés esetében a kétszemes távcsövet fel lehet szerelni háromlábú állványra, elkerülve ezzel a kezek természetes remegését.

Levenhuk online áruházunkban megvásárolhatja a kiváló Levenhuk Nelson 7x50 vízi kétszemes távcsövet. Vásároljon tengeri kétszemes távcsövet ajándékként egy barátjának vagy személyes használatra, és egy hűséges társat kap megfigyeléseihez bármilyen időjárási körülmények között. Ebben a részben megtalálja a tengeri kétszemes távcsöveket, amelyeket vonzó áron vásárolhat meg.

Jellemzők:

 • A vízen úszó tengeri megfigyelésekhez való kétszemes távcsövek távolságkeresővel és diódalámpás iránytűvel
 • BaK-4 típusú üvegből készült, teljes méretű Porro-prizma
 • Teljesen és több rétegben bevonatolt lencsék
 • Dombornyomott ház a biztos fogás érdekében

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt
 • Törlőkendő
 • Táska
 • 2 db LR936 elem (a csomag része)
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Bresser
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide