részletes keresés

» Levenhuk Nelson 7x50 kétszemes távcső

72109

Levenhuk Nelson 7x50 kétszemes távcső

Gyártó: Bresser
27 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk Nelson 7x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Nelson 7x50 tengeri kétszemes távcső remek választás horgászoknak vagy a vízi sportok kedvelőinek. A nagy rekesznyílású eszköz 7x-es nagyításra képes, a széles látómezővel akár több objektum is kényelmesen megfigyelhető. A nagy rekesznyílású, 50 mm-es objektívlencsék rengeteg fény összegyűjtésére képesek, így a megfigyelés alkonyatkor is folytatható.

A legjobb vízi kétszemes távcsövek háza beépített távolságmérővel és diódalámpás iránytűvel van felszerelve. A távolságmérő skálája a szemlencsékben látható, ennek segítségével megmérheti a megfigyelt objektum magasságát, vagy a távolságát, hogy megtudhassa, milyen messzire található. A diódalámpa tápellátásához két darab elemre van szükség. Az iránytű azt jelzi, hogy az objektum milyen irányban helyezkedik el. Az osztás értéke 1°. Észak = 360°, Dél = 180°, Kelet = 90° és Nyugat = 270°.

A távolságmérővel az objektum távolságát vagy annak méretét lehet kiszámolni. A fentiek közül az egyiket ismernie kell ahhoz, hogy a másikat egy speciális képlet segítségével kiszámolhassa. A távolságmérő adatait helyettesítse be a képletbe. A Levenhuk Nelson 8x30 tengeri kétszemes távcsövek vízálló, a vízen úszó házzal rendelkeznek; azaz, ha véletlenül beleesnek a vízbe nem süllyednek el, és a lencsék és a prizma nem sérül meg. Rendeljen Levenhuk FS10 úszó pántot ezekhez a kétszemes távcsövekhez, hogy azokat soha ne veszíthesse el!

Az optikai rendszer Porro-prizmából áll. A BaK-4 típusú üvegből készült kiváló minőségű optikai elemek a minimálisra csökkentik a torzítást és éles, telített képeket adnak. A teljesen és több rétegben bevonatolt lencsék jelentős mértékben csökkentik a fényvesztés mértékét.

A vízálló burkolat tartós műanyagból készült, a külseje gumírozott, így megvédi az optikai eszközt a véletlenszerű ütődésektől. A nitrogéntöltet megakadályozza a lencsék bepárásodását hirtelen hőmérséklet-változás esetén. A szemüveget viselők értékelni fogják a tekerhető szemkagylókat; segítségükkel kellőképpen be lehet állítani a látómező szélességét. A kétszemes távcső optikai tubusait egyedileg lehet fókuszálni; nincs központi fókuszálási szerkezet. Hosszabb ideig tartó megfigyelés esetében a kétszemes távcsövet fel lehet szerelni háromlábú állványra, elkerülve ezzel a kezek természetes remegését.

Levenhuk online áruházunkban megvásárolhatja a kiváló Levenhuk Nelson 7x50 vízi kétszemes távcsövet. Vásároljon tengeri kétszemes távcsövet ajándékként egy barátjának vagy személyes használatra, és egy hűséges társat kap megfigyeléseihez bármilyen időjárási körülmények között. Ebben a részben megtalálja a tengeri kétszemes távcsöveket, amelyeket vonzó áron vásárolhat meg.

Jellemzők:

 • A vízen úszó tengeri megfigyelésekhez való kétszemes távcsövek távolságkeresővel és diódalámpás iránytűvel
 • BaK-4 típusú üvegből készült, teljes méretű Porro-prizma
 • Teljesen és több rétegben bevonatolt lencsék
 • Dombornyomott ház a biztos fogás érdekében

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt
 • Törlőkendő
 • Táska
 • 2 db LR936 elem (a csomag része)
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Bresser
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide