részletes keresés

» Discovery Artisan 512 digitális mikroszkóp

78164

Discovery Artisan 512 digitális mikroszkóp

Gyártó: Discovery
12 értékelés
122 190 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

A Discovery Artisan 512 digitális mikroszkóp fémekkel, ékszerekkel, áramköri lapokkal, óraszerkezetekkel, ásványi anyagokkal és biológiai mintákkal való munkákhoz, ill. ezek tanulmányozásához használható. A polarizáló szűrőnek köszönhetően kényelmesen használható akár fényes objektumok megfigyelésére is, hiszen ez a szűrő csökkenti a káros fényvisszaverődéseket. A beépített kamera lehetővé teszi képek rögzítését és videók készítését. Ez hasznos lehet, ha Ön digitális archívumot vezet a megfigyelésekről.

A képeket 5 megapixeles mikroszkóp-kamerával készítettük. A LED-es megvilágítás erőssége állítható, hogy a munkát maximálisan kényelmes körülmények között végezhesse. A kamera 10–300x-os nagyítást biztosít, a további nagyítás/kicsinyítés pedig lehetővé teszi az objektumok akár 1200x-os nagyítással való megfigyelését. A szín- és részletgazdag képeket a rendszer a beépített 5″-os LCD-képernyőhöz továbbítja. A képernyő megkönnyíti az eszközzel végzendő hosszas munkákat, hiszen sokkal kényelmesebb a képernyőt nézni, mint a klasszikus mikroszkópok szemlencséjén keresztül figyelni az objektumot. A színes képernyő jó képfelbontással rendelkezik.

A mikroszkóp csatlakoztatható külső monitorhoz, televízióhoz vagy számítógéphez. A készletben minden szükséges kábel megtalálható. Így nem kell őket külön megvásárolnia. A fényképek és videók mentéséhez egy memóriakártya szükséges (nem része a csomagnak). A rendszer legfeljebb 32 GB kapacitású microSD-kártyákat támogat. Ha a mikroszkóphoz mellékelt szoftvert feltelepíti egy számítógépre, akkor megmérhet objektumokat és számos egyéb funkciót használhat. Megmérhet sugarakat, átmérőket, hárompontos szögeket, vonalhosszúságokat és még sok mást.

A mikroszkóp váltóáramú tápellátásról vagy beépített akkumulátorról működik – ez utóbbi akár három órás folyamatos működést biztosít.

Jellemzők:

 • Beépített 5″-os LCD-képernyő
 • Számítógéphez vagy TV-hez csatlakoztatható
 • Beépített polarizáló szűrő a fényes objektumok tanulmányozásához
 • Nagyítás: 10–300x (digitális nagyítással/kicsinyítéssel: 10–1200x)
 • LED világítás fényerő-szabályozási funkcióval
 • Fénykép- és videókészítés, objektummérés
 • Tápellátás váltóáramú tápellátásról vagy beépített akkumulátorról

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Mikroszkóp
 • Adapter (100–240 V, 50/60 Hz)
 • USB-kábel
 • AV-kábel
 • Kalibráló skála
 • Szoftver CD
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Discovery
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide