részletes keresés

» Discovery Gator 8x42-es egyszemes távcső

78231

Discovery Gator 8x42-es egyszemes távcső

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: 10 év
15 értékelés
11 590 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs Jelenleg nem elérhető!
A Discovery Channel a glóbusz csodáival, változatosságával és szórakoztató érdekességeivel tájékoztatja, szórakoztatja és inspirálja nézőit szerte a világban. A csatorna több millió embernek ad lehetőséget a felfedezésre, a kíváncsiságuk kielégítésére – a különböző kategóriákba tartozó műsorok összeállításával, ideértve tudományt, a felfedezést, a kalandokat, a történelmet és azokat a műsorokat, amelyek segítenek betekinteni a kulisszák mögé, hogy jobban megismerjük azokat az embereket, a helyeket, a szervezeteket, amelyekkel osztozunk ezen a világban és amelyek alakítják azt.

Büszkén mutatjuk be a Discovery optika termékcsaládot, amelyet a Levenhuk gyártott és a Discovery inspirált.

A Discovery Gator 8x42-es egyszemes távcső egy 8x-os nagyítási fokú optikai műszer. Kompakt, könnyű, és széles látómezővel rendelkezik. A monokulár kiválóan alkalmas bármilyen megfigyeléshez nyílt területen. Először is lehetővé teszi távoli tárgyak megfigyelését, beleértve a világosan kivehető részleteket is. Másodszor, egyetlen pillantással kiterjedt területet lehet megfigyelni. A Discovery Gator 8x42-es remek választás vadászok és túrázók számára, továbbá a vadon élő állatok viselkedésének tanulmányozásához és a madarak megfigyeléséhez.

Az egyszemes távcső olyan optikát használ, amely éles és kontrasztos képet állít elő a teljes látómezőben. Az objektívlencse sok fényt gyűjt össze, javítva a kép fényerejét, így még rossz fényviszonyok mellett is tiszta képeket állít elő. A közelfókusz öt méteres. Az egyszemes távcső könnyedén a felhasználóhoz igazítható, hiszen dioptriakorrekcióval és előre beszerelt, tekerhető szemkagylóval rendelkezik, amelynek elforgatásával biztosítható az optimális kényelem a megfigyelések során.

A fémváz gumival van borítva, mert ez az anyag nagyobb védelmet és jobb fogást biztosít az eszköznek. A monokulár továbbá standard csavarmenettel rendelkezik, így háromlábú állványhoz is csatlakoztatható.

Jellemzők:

 • Egyszemes távcső 8-szoros nagyítással, széles látómezővel
 • Több rétegben bevonatolt optikai elemek
 • Fém váz, gumi borítású burkolat
 • Széles látómező, tekerhető szemkagyló, dioptriakorrekció
 • Normál háromlábú állványhoz csatlakoztatható

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Egyszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Tartótok
 • Csuklópánt
 • Törlőkendő
 • Felhasználói kézikönyv és garanciajegy

Optikai anyagok

BK-7

Optikai bevonat

több rétegben bevonatolt

Nagyítás foka, x

8

Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm

42

Látómező, °

6,5

Kilépő pupilla átmérője, mm

5,2

Szemtávolság, mm

19

Közelfókusz, m

5

Szemlencse dioptriabeállítás, dioptria

±4

Váz

fém

Ezenkívül

háromlábú állványhoz csatlakoztatható, gumiborítással a jobb fogás érdekében; szemkagyló: tekerhető

Tartózsák/táska a csomag tartozéka

igen

Látómező, m/1000 m

113

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
10 év
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide