részletes keresés

» Levenhuk 2ST mikroszkóp

35322

Levenhuk 2ST mikroszkóp

Gyártó: Levenhuk
12 értékelés
48 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron
Laptopszalon Budapest külső raktáron

Levenhuk 2ST mikroszkóp

A Levenhuk 2ST mikroszkóp nagy (60 mm-es, azaz 2,4 hüvelykes) munkatávolságú, legfeljebb 40-szeres nagyítást biztosító modern eszköz. A nagy munkatávolságnak hála nem csak lapos minták vagy vékony szeletek, hanem viszonylag nagy méretű minták, például ásványok, ékszerek, érmék és más érdekes objektumok is megvizsgálhatók ennek a mikroszkópnak a segítségével. A Levenhuk 2ST mikroszkóp széles körben alkalmazható (például különböző tudományos és ipartechnológiai tantárgyak oktatásához), így oktatási segédeszközként akár középiskolákban is megállná a helyét.

A modern sztereomikroszkópokat előszeretettel hívják segítségül kis méretű objektumok megfigyelése során végzendő, magas precíziós fokú műveletek elvégzéséhez. Háromdimenziós képeket alkotnak a megfigyelt objektumokról, és lehetővé teszik a megfigyelt objektumok külső méreteinek a pontos meghatározását. Az ilyen mikroszkópok felbecsülhetetlenül értékesek a tudományos kutatások során, valamint remek társként szolgálhatnak régészeti leletek, biológiai minták, technológiai minták, ékszerek, antik tárgyak és még sok más objektum tanulmányozásához. A megbízható és többfunkciós sztereomikroszkópok ideális oktatási eszközök lehetnek általános és középiskolák, valamint felsőoktatási intézmények tanítói és tanulói számára.

Ennek a mikroszkópnak a fokozottan átlátszó üvegből készült optikai elemei páratlan minőségű képeket alkotnak a megfigyelt objektumokról. A képek élessége a mikroszkóp vázán található durvafókuszálási gomb elforgatásával állítható be. Ez a mikroszkóp természetes fényforrást használ a megfigyelésekhez, így Önnek nem kell külön elemeket vásárolnia.

A megfigyelések további megkönnyítése érdekében a tárgyasztal lemeze elforgatható úgy, hogy annak a fekete vagy a fehér része nézzen felfelé. A tárgyasztal csíptetői pedig hasznos segítséget nyújthatnak a minták rögzítéséhez.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk sztereomikroszkóp
  • Binokuláris fej
  • 10x nagyítási fokú szemlencse - 2 db
  • 4x objektívlencse
  • Kétoldalas fekete és fehér tárgyasztallemez
  • Gumi szemkagylók
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Típus

sztereomikroszkóp, kézi mikroszkóp

Nagyítás foka, x

40

Szemlencsecső átmérője, mm

30,5

Szemlencsék

WF10x

Objektívek

4x

Munkatávolság, mm

60

Pupillatávolság (PD), mm

60

Tárgyasztal, mm

csíptetőkkel, valamint kétoldalas (fekete és fehér) tárgyasztallemez

Szemlencse dioptriabeállítás, dioptria

+5/-5

Fókusz

durva, 40 mm

Háttérvilágítás

természetes fény

Rendeltetés

Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Használat

ipari célú használat

Fényforrás elhelyezkedése

felső

Tok a csomag tartozéka

igen

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide