részletes keresés

» Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

72817

Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
33 értékelés
96 890 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

A Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső modern tetőélprizmával rendelkezik, amely rendkívül ellenálló szélsőséges megfigyelési körülmények esetén. A kisméretű, könnyű és egy kempingtúra során igen hasznos kétszemes távcső nem jelent terhet, és nem foglal sok helyet a hátitáskában. A Levenhuk Monaco ED 8x32 stílusos formatervezést kapott. Kivételes optikai képességei és könnyű karbantarthatósága miatt igen népszerű készülék. A kétszemes távcső igazi kincs azok számára, akik szívesen járnak horgászni, vadászni vagy utazni.

A kétszemes távcső legfőbb jellegzetességei az extra alacsony szórású optikai elemek. A készülék összes optikai eleme speciális ED üvegből készült, amely csökkenti az optikai torzítás mértékét, és a kapott képet részletgazdaggá és élessé varázsolja. A lencse több rétegű tükröződésmentes bevonattal van ellátva, amelynek köszönhetően a kép még zord megfigyelési körülmények között (alacsonyan fekvő felhőtakaró, alkonyat) is fényesebb, valamint csökkenti a vakító fényt. Az öt részes szemlencse fejlett kialakítása miatt részletgazdag megfigyelések végezhetők, és a világot természetes színeiben lehet tanulmányozni. A Levenhuk Monaco ED 8x32 rendkívül magas szintű optikai képességekkel bír.

Teljes mértékben bizonyos lehet afelől, hogy az optikai elemek bármely helyzetben biztonságosan használhatók. Az optikai elemek képességei így a legteljesebb mértékben kihasználhatók. A Levenhuk Monaco ED 8x32 lencséje és prizmája ütésálló vázzal van borítva, amelyet még egy vízálló, csúszásmentes bevonat is véd. A kétszemes távcső ellenálló az esővel, hóval, sárral és porral szemben. A készülék vízbe esés esetén is működőképes marad, hiszen úgy van kialakítva, hogy 1,5 m-es mélységig ellenáll a rövid ideig tartó víz alá merülésnek. A váz nitrogénnel van töltve; ez az ártalmatlan, átlátszó gáz hirtelen hőmérséklet-változások esetén megakadályozza a lencse bepárásodását. A Levenhuk Monaco ED 8x32 készülékkel egy fagyos napon bármikor kimehet a meleg szobából megfigyeléseket végezni. Az optikai elemek éles és tiszta képet fognak adni.

A kétszemes távcső ezenfelül minden hagyományos funkcióval is bír: dioptria-beállítás a jobb szemlencsén, pupillatávolság-beállítás, hasznos központi fókuszállítás. A kétszemes távcső háromlábú állványra is illeszthető (külön kapható tartozék). A hosszú szemtávolságnak köszönhetően a Levenhuk Monaco ED 8x32 szemüvegviselés mellett is ideális megfigyelőeszköz.

Jellemzők:

 • Kisméretű és könnyű, széles látószögű kétszemes távcső
 • Tetőélprizma, bevonatolt optikai elemek extra alacsony szórású ED üvegből
 • 28 mm átmérőjű, öt részes szemlencse
 • A kétszemes távcső lencséje párásodás és vízbeszivárgás elleni védelemmel bír legfeljebb 1,5 m mélységig
 • Nagyméretű fókuszállító kerék dombornyomott felülettel
 • Nitrogénnel töltött váz csúszásmentes bevonattal
 • Háromlábú állvánnyal is használható (külön tartozékként vásárolható meg)
 • Stílusos formatervezés és eredeti ajándékdoboz

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt (45 mm széles)
 • Merev cipzáros tok
 • Törlőkendő
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide