részletes keresés

» Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

72817

Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
32 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső

A Levenhuk Monaco ED 8x32 kétszemes távcső modern tetőélprizmával rendelkezik, amely rendkívül ellenálló szélsőséges megfigyelési körülmények esetén. A kisméretű, könnyű és egy kempingtúra során igen hasznos kétszemes távcső nem jelent terhet, és nem foglal sok helyet a hátitáskában. A Levenhuk Monaco ED 8x32 stílusos formatervezést kapott. Kivételes optikai képességei és könnyű karbantarthatósága miatt igen népszerű készülék. A kétszemes távcső igazi kincs azok számára, akik szívesen járnak horgászni, vadászni vagy utazni.

A kétszemes távcső legfőbb jellegzetességei az extra alacsony szórású optikai elemek. A készülék összes optikai eleme speciális ED üvegből készült, amely csökkenti az optikai torzítás mértékét, és a kapott képet részletgazdaggá és élessé varázsolja. A lencse több rétegű tükröződésmentes bevonattal van ellátva, amelynek köszönhetően a kép még zord megfigyelési körülmények között (alacsonyan fekvő felhőtakaró, alkonyat) is fényesebb, valamint csökkenti a vakító fényt. Az öt részes szemlencse fejlett kialakítása miatt részletgazdag megfigyelések végezhetők, és a világot természetes színeiben lehet tanulmányozni. A Levenhuk Monaco ED 8x32 rendkívül magas szintű optikai képességekkel bír.

Teljes mértékben bizonyos lehet afelől, hogy az optikai elemek bármely helyzetben biztonságosan használhatók. Az optikai elemek képességei így a legteljesebb mértékben kihasználhatók. A Levenhuk Monaco ED 8x32 lencséje és prizmája ütésálló vázzal van borítva, amelyet még egy vízálló, csúszásmentes bevonat is véd. A kétszemes távcső ellenálló az esővel, hóval, sárral és porral szemben. A készülék vízbe esés esetén is működőképes marad, hiszen úgy van kialakítva, hogy 1,5 m-es mélységig ellenáll a rövid ideig tartó víz alá merülésnek. A váz nitrogénnel van töltve; ez az ártalmatlan, átlátszó gáz hirtelen hőmérséklet-változások esetén megakadályozza a lencse bepárásodását. A Levenhuk Monaco ED 8x32 készülékkel egy fagyos napon bármikor kimehet a meleg szobából megfigyeléseket végezni. Az optikai elemek éles és tiszta képet fognak adni.

A kétszemes távcső ezenfelül minden hagyományos funkcióval is bír: dioptria-beállítás a jobb szemlencsén, pupillatávolság-beállítás, hasznos központi fókuszállítás. A kétszemes távcső háromlábú állványra is illeszthető (külön kapható tartozék). A hosszú szemtávolságnak köszönhetően a Levenhuk Monaco ED 8x32 szemüvegviselés mellett is ideális megfigyelőeszköz.

Jellemzők:

 • Kisméretű és könnyű, széles látószögű kétszemes távcső
 • Tetőélprizma, bevonatolt optikai elemek extra alacsony szórású ED üvegből
 • 28 mm átmérőjű, öt részes szemlencse
 • A kétszemes távcső lencséje párásodás és vízbeszivárgás elleni védelemmel bír legfeljebb 1,5 m mélységig
 • Nagyméretű fókuszállító kerék dombornyomott felülettel
 • Nitrogénnel töltött váz csúszásmentes bevonattal
 • Háromlábú állvánnyal is használható (külön tartozékként vásárolható meg)
 • Stílusos formatervezés és eredeti ajándékdoboz

A készlet tartalma:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt (45 mm széles)
 • Merev cipzáros tok
 • Törlőkendő
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide