részletes keresés

» Levenhuk Nelson 8x30 kétszemes távcső

72108

Levenhuk Nelson 8x30 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
14 értékelés
39 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Nelson 8x30 kétszemes távcső

A modern Levenhuk Nelson 8x30 tengeri kétszemes távcső remek választás a horgászat, a tengeri utak és a vízi sportok szerelmesei számára. A 8x-os nagyításra képes, nagy teljesítményű optikai eszköz segítségével jól megfigyelhetők a távolban lévő objektumok részletei. A széles látómező segítségével a tenger horizontja kényelmesen megfigyelhető.

A nagy hatótávolságú vízi kétszemes távcsövek beépített iránytűvel és távolságmérővel rendelkeznek. Az iránytű azt jelzi, hogy az objektum milyen irányban helyezkedik el. Az osztás értéke 1°. Észak = 360°, Dél = 180°, Kelet = 90° és Nyugat = 270°. Az iránytű diódás lámpával van felszerelve, amely két darab LR44-es elemmel (alkáli gombelem) működik.

A távolságmérő használatához tudnia kell vagy a megfigyelt objektum méretét (magasságát), vagy azt, hogy az milyen messzire helyezkedik el. Az ismeretlen paraméter speciális képlet segítségével számolható ki a távolságmérő adataiból.

A modell optikai rendszerének alapja a Porro-prizma. Az optikai elemek minőségi BaK-4 típusú üvegből készültek. A teljesen és több rétegben bevonatolt lencsék élénk, éles és részletes képeket alkotnak.

A dombornyomott felületű burkolat tartós műanyagból készült. A gumírozott bevonata védi a kétszemes távcsövet a véletlenszerű ütődésektől. Az optikai eszközt kényelmesen meg lehet markolni; nem fog kicsúszni a kezéből. A légmentesen zárt házba töltött nitrogéngáz megakadályozza a lencsék bepárásodását. A nagy teljesítményű Levenhuk Nelson 8x30 tengeri kétszemes távcsövek vízálló, a vízen úszó házzal rendelkeznek; azaz, ha véletlenül beleesnek a vízbe nem süllyednek el, és a lencsék és a prizma nem sérül meg. Rendeljen Levenhuk FS10 úszó pántot ezekhez a nagy teljesítményű tengeri kétszemes távcsövekhez, hogy azokat soha ne veszíthesse el!

A pupillatávolság könnyen beállítható. A tekerhető szemkagylók révén a megfigyelések a szemüveget viselők számára is kényelmesek. A megfigyelés napszemüvegben is komfortosan végezhető.

A szemlencsén be lehet állítani a dioptria értékét. A szemlencséket egyedileg is lehet fókuszálni - ez jellemző a tengeri kétszemes távcsövekre. Az optikai tubusokat külön lehet állítani; nincs központi fókuszállító kerék. A modellt fel lehet szerelni háromlábú állványra – ehhez a távcső vázán található egy speciális foglalat.

Megvásárolhatja Levenhuk Nelson 8x30 nagy teljesítményű vízi kétszemes távcsövét Levenhuk online áruházunkban.

Jellemzők:

 • A vízen úszó tengeri megfigyelésekhez való kétszemes távcsövek
 • Beépített távolságmérővel és diódás lámpával rendelkező iránytűvel
 • Nitrogénnel töltött vízálló burkolat (osztály: IPX7)
 • Klasszikus, Porro-prizmás modell
 • BaK-4 típusú üvegből készült, bevonatolt optikai elemek

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Kétszemes távcső
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Nyakpánt
 • Törlőkendő
 • Táska
 • 2 db LR44 elem (a csomag része)
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide