részletes keresés

» Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső

67727

Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
30 értékelés
110 490 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső tapasztalt vadászok, az extrém turizmus kedvelői és kalandorok számára készült. A 10x nagyítással részletesen tanulmányozhat távoli objektumokat, a széles látómezővel egyetlen pillantással nagy területet figyelhet meg, a nagy teljesítményű objektívek pedig nagyszerű láthatóságot biztosítanak gyenge fényviszonyok között is. A köd, hó vagy az eső sem befolyásolja a képminőséget, mivel a kétszemes távcső tiszta, éles körvonalú képeket alkot bármilyen időjárási körülmény mellett. A kétszemes távcső teljes mértékben vízálló, ergonomikus váza pedig maximális kényelmet biztosít a megfigyelések során. A Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső tökéletes műszer profik számára.

A Levenhuk Sherman PRO 10x50 klasszikus kétszemes távcső fejlett optikai elemekkel rendelkezik. A kétszemes távcső nagy Porro-prizmával rendelkezik, így a fényvesztés mértéke nullára csökkenthető. Az objektívek két lencséből állnak, a szemlencsét pedig öt optikai elem alkotja. Ez a fajta felépítés sík képeket alkot, amik a teljes látómezőben torzításmentesek. A modell lencséje teljesen és több rétegben bevonatolt, így a megalkotott képek mindig élénkek és torzításmentesek, a színeket pedig megfelelően adják vissza. A ház nitrogénnel van megtöltve, így az optikai elemek nem párásodnak, Ön pedig bármilyen időjárási körülmény mellett élvezheti az éles, részletgazdag képeket.

A profi felhasználók tudják, mennyire fontos a kényelem az extrém körülmények közötti megfigyelések során. Ezért annyira könnyű a Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcsövet saját látásához igazítani – változtathat a pupillatávolságon és szükség esetén beállíthatja a dioptriát. A kétszemes távcső hosszú szemtávolsága kifejezetten kényelmes a szemüveges felhasználóknak. A tekerhető szemkagylókkal zökkenőmentesen változtathatja a szemei és a kétszemes távcső lencséje közötti távolságot, és biztonságosan rögzítheti a beállított hosszúságon.

A Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső vízálló házzal rendelkezik, így sem kosz, sem por nem juthat a műszer belsejébe. A ház dombornyomott, sötétzöld gumibevonatának köszönhetően a kétszemes távcső tartása kényelmes, és nem csúszik ki a kézből. Ha hosszan tartó megfigyeléseket tervez, akkor a kétszemes távcső felszerelhető egy háromlábú állványra (ezt külön vásárolhatja meg) a vázon lévő, háromlábú állványhoz használható csatlakozóval.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide