részletes keresés

» Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső

67727

Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
30 értékelés
Ez a termék már nem rendelhető!
Elképzelhető hogy egy másik cikkszám alatt megtalálja az önnek megfelelő konfigurációt!

Kérem tekintse meg hasonló modelljeinket az alábbi linken!

Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső

A Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső tapasztalt vadászok, az extrém turizmus kedvelői és kalandorok számára készült. A 10x nagyítással részletesen tanulmányozhat távoli objektumokat, a széles látómezővel egyetlen pillantással nagy területet figyelhet meg, a nagy teljesítményű objektívek pedig nagyszerű láthatóságot biztosítanak gyenge fényviszonyok között is. A köd, hó vagy az eső sem befolyásolja a képminőséget, mivel a kétszemes távcső tiszta, éles körvonalú képeket alkot bármilyen időjárási körülmény mellett. A kétszemes távcső teljes mértékben vízálló, ergonomikus váza pedig maximális kényelmet biztosít a megfigyelések során. A Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső tökéletes műszer profik számára.

A Levenhuk Sherman PRO 10x50 klasszikus kétszemes távcső fejlett optikai elemekkel rendelkezik. A kétszemes távcső nagy Porro-prizmával rendelkezik, így a fényvesztés mértéke nullára csökkenthető. Az objektívek két lencséből állnak, a szemlencsét pedig öt optikai elem alkotja. Ez a fajta felépítés sík képeket alkot, amik a teljes látómezőben torzításmentesek. A modell lencséje teljesen és több rétegben bevonatolt, így a megalkotott képek mindig élénkek és torzításmentesek, a színeket pedig megfelelően adják vissza. A ház nitrogénnel van megtöltve, így az optikai elemek nem párásodnak, Ön pedig bármilyen időjárási körülmény mellett élvezheti az éles, részletgazdag képeket.

A profi felhasználók tudják, mennyire fontos a kényelem az extrém körülmények közötti megfigyelések során. Ezért annyira könnyű a Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcsövet saját látásához igazítani – változtathat a pupillatávolságon és szükség esetén beállíthatja a dioptriát. A kétszemes távcső hosszú szemtávolsága kifejezetten kényelmes a szemüveges felhasználóknak. A tekerhető szemkagylókkal zökkenőmentesen változtathatja a szemei és a kétszemes távcső lencséje közötti távolságot, és biztonságosan rögzítheti a beállított hosszúságon.

A Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső vízálló házzal rendelkezik, így sem kosz, sem por nem juthat a műszer belsejébe. A ház dombornyomott, sötétzöld gumibevonatának köszönhetően a kétszemes távcső tartása kényelmes, és nem csúszik ki a kézből. Ha hosszan tartó megfigyeléseket tervez, akkor a kétszemes távcső felszerelhető egy háromlábú állványra (ezt külön vásárolhatja meg) a vázon lévő, háromlábú állványhoz használható csatlakozóval.

A készlet tartalma:

  • Levenhuk Sherman PRO 10x50 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide