részletes keresés

» Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

67725

Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
15 értékelés
59 490 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs 1-5 munkanap

Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

Madárles, vadászat, mozgó objektumok követése, domborzati elemek felfedezése – számos helyzetben lehet szükség a lehető legnagyobb terület megfigyelésére. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcsővel biztos lehet benne, hogy a legszélesebb látómező áll majd rendelkezésére. Az első osztályú, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemekkel garantáltan tiszta és éles körvonalú képeket kaphat, a 42 mm átmérőjű objektívlencse nagyszerű láthatóságot biztosít, a 8-szoros nagyítás pedig elég ahhoz, hogy probléma nélkül tanulmányozhasson távoli objektumokat. A masszív, gumírozott ház teljes mértékben vízálló, így ez a kétszemes távcső esőben vagy hóban sem hagyja majd cserben. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső tökéletes műszernek bizonyul az extrém tevékenységeket kedvelők számára.

A modell optikai elemei kiváló minőségű BaK-4 üvegből készültek. Az optikai elemek kialakításakor Porro-prizmát használtunk, amely széles látómezőt biztosít. A kétszemes távcső kétrészes objektívekkel és ötrészes szemlencsével van felszerelve. Ez a fajta felépítés lehetővé teszi a sík látómezőt, így a képek nemcsak középen, hanem a széleken is torzításmentesek lesznek. A fényáteresztő képesség további növelése érdekében a lencsét teljes, többrétegű bevonat fedi be. Annak érdekében, hogy a lencse semmiképp ne párásodjon be, a ház nitrogénnel van feltöltve. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső tiszta, éles és élénk képeket készít a színek kifogástalan megjelenítésével.

A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső ergonomikus kivitelezése különösen említésre méltó, mivel lehetővé teszi a műszer egyéni látáshoz igazítását. A jobb szemlencse egy dioptriaállító gyűrűvel van felszerelve, és a pupillatávolság is állítható. A hosszú szemtávolság kényelmes megfigyelést biztosít szemüveg viselése esetén is. A tekerhető szemkagylókkal megtalálhatja a kétszemes távcső szemhez viszonyított, tökéletes helyzetét. A szemkagylók könnyedén kicsinyíthetőek vagy nagyíthatóak, illetve rögzíthetőek a kívánt pozícióban.

A kétszemes távcső masszív, vízálló házzal van ellátva. A ház dombornyomott, gumifelületének köszönhetően a kétszemes távcső viselése rendkívül kényelmes, és a készletben lévő, széles pánttal akár a nyakába is akaszthatja. A kétszemes távcső vázán lévő, háromlábú állványhoz használható csatlakozóval a műszer szükség esetén egy háromlábú állványra is rászerelhető.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide