részletes keresés

» Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

67725

Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
16 értékelés
96 890 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső

Madárles, vadászat, mozgó objektumok követése, domborzati elemek felfedezése – számos helyzetben lehet szükség a lehető legnagyobb terület megfigyelésére. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcsővel biztos lehet benne, hogy a legszélesebb látómező áll majd rendelkezésére. Az első osztályú, teljesen és több rétegben bevonatolt optikai elemekkel garantáltan tiszta és éles körvonalú képeket kaphat, a 42 mm átmérőjű objektívlencse nagyszerű láthatóságot biztosít, a 8-szoros nagyítás pedig elég ahhoz, hogy probléma nélkül tanulmányozhasson távoli objektumokat. A masszív, gumírozott ház teljes mértékben vízálló, így ez a kétszemes távcső esőben vagy hóban sem hagyja majd cserben. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső tökéletes műszernek bizonyul az extrém tevékenységeket kedvelők számára.

A modell optikai elemei kiváló minőségű BaK-4 üvegből készültek. Az optikai elemek kialakításakor Porro-prizmát használtunk, amely széles látómezőt biztosít. A kétszemes távcső kétrészes objektívekkel és ötrészes szemlencsével van felszerelve. Ez a fajta felépítés lehetővé teszi a sík látómezőt, így a képek nemcsak középen, hanem a széleken is torzításmentesek lesznek. A fényáteresztő képesség további növelése érdekében a lencsét teljes, többrétegű bevonat fedi be. Annak érdekében, hogy a lencse semmiképp ne párásodjon be, a ház nitrogénnel van feltöltve. A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső tiszta, éles és élénk képeket készít a színek kifogástalan megjelenítésével.

A Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső ergonomikus kivitelezése különösen említésre méltó, mivel lehetővé teszi a műszer egyéni látáshoz igazítását. A jobb szemlencse egy dioptriaállító gyűrűvel van felszerelve, és a pupillatávolság is állítható. A hosszú szemtávolság kényelmes megfigyelést biztosít szemüveg viselése esetén is. A tekerhető szemkagylókkal megtalálhatja a kétszemes távcső szemhez viszonyított, tökéletes helyzetét. A szemkagylók könnyedén kicsinyíthetőek vagy nagyíthatóak, illetve rögzíthetőek a kívánt pozícióban.

A kétszemes távcső masszív, vízálló házzal van ellátva. A ház dombornyomott, gumifelületének köszönhetően a kétszemes távcső viselése rendkívül kényelmes, és a készletben lévő, széles pánttal akár a nyakába is akaszthatja. A kétszemes távcső vázán lévő, háromlábú állványhoz használható csatlakozóval a műszer szükség esetén egy háromlábú állványra is rászerelhető.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Levenhuk Sherman PRO 8x42 kétszemes távcső
  • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
  • Nyakpánt
  • Törlőkendő
  • Táska
  • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide