részletes keresés

» Levenhuk Skyline BASE 70T teleszkóp

72848

Levenhuk Skyline BASE 70T teleszkóp

31 értékelés

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Skyline BASE 70T teleszkóp

A Levenhuk Skyline BASE 70T ideális választás első teleszkópnak, nem fog csalódást okozni a kezdő csillagászok számára. A készletben olyan optikai tartozékok találhatók, amelyek segítségével a legteljesebb minőségben használhatók ki a refraktor képességei. Nem szükséges további elemeket vásárolnia, hiszen minden szükséges tartozék eleve a készlet részét képezi. A Levenhuk Skyline BASE 70T teleszkóppal csodálatos módon megfigyelhető a Hold és annak kráterei, a Vénusz, a tompa és kettőscsillagok, a gömb- és nyílthalmazok. Ideális körülmények esetén még a Mars, Szaturnusz és a Jupiter is megfigyelhető. A Naprendszer távoli bolygói apró pontokként látszódnak. A teleszkóp földi megfigyelésekhez is alkalmas.

A Levenhuk Skyline BASE 70T egy teljesen bevonatolt üvegből készült optikai elemekkel felszerelt, refraktoros teleszkóp. Az optikai felületek nem tudnak bepárásodni, kevés karbantartást igényelnek, az optikai elemek pedig éles és részletgazdag képet nyújtanak. Az objektumok felé történő irányításról egy 6x nagyítású optikai keresőtávcső és egy alt-azimut állvány gondoskodik. Az égen a csillagok, bolygók és csillagködök megtalálása még a legtapasztalatlanabb csillagászok számára sem fog problémát jelenteni.

Az alap optikai tartozékkészlet mellett nem szükséges további szemlencséket vásárolni. A készlet két darab, különböző fókusztávolságú szemlencsét, valamint 2 db Barlow-lencsét és egy diagonális tükröt tartalmaz. A tartozékok segítségével a teleszkóp maximális gyakorlati teljesítménnyel használható, a csillagászati objektumok pedig részletgazdagon megfigyelhetők. A földi megfigyelésekhez diagonális tükröt érdemes használni. A teleszkópok fejjel lefelé fordított képet adnak, amely nem alkalmas földi megfigyelésekhez. Egy diagonális tükör ezt a jelenséget ellensúlyozza.

Az alt-azimut állvány stabil és masszív szerkezet. Ehhez egy tartozéktartó tálca is rögzül. A háromlábú állvány lábainak magassága állítható, amely hasznos funkció, amikor egyenetlen felületen kell felállítani a teleszkópot, vagy ha a megfigyelő magasságához kell azt igazítani.

Jellemzők:

 • Széles körű optikai tartozékcsomaggal ellátott refraktor: a készlet már eleve minden szükséges tartozékot magában foglal
 • Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát alt-azimut állvány
 • A teljesen bevonatolt üvegből készült optikai elemek éles és fényes képet biztosítanak
 • Tökéletes választás a Hold, a Naprendszer bolygói, valamint a földi objektumok tanulmányozására
 • Ideális kezdő csillagászok számára

A készlet tartalma:

 • Teleszkóp optikai tubusa
 • Alt-azimut állvány
 • Alumínium háromlábú állvány tartozéktartó tálcával
 • 6x24 optikai keresőtávcső
 • SUPER 10 mm (70x) szemlencse
 • SUPER 25 mm (28x) szemlencse
 • 2x Barlow-lencse
 • Diagonális tükör
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide

Jellemzők

Teljesítmény 10/12
Felszereltség 0/12

Processzor összehasonlítás

L2 Cache + L3 Cache: 2600‑5000
MHz - Turbo: MHz
Mag:
TDP: Watt
Cinebench R10 32Bit Single:
wPrime 32:
wPrime 1024: