részletes keresés

» Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp

72481

Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
17 értékelés
54 290 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp

A Levenhuk Skyline Travel Sun 70 egy hosszú sétákra és utazáshoz megfelelő refraktor. Az optikai tubusa 40 cm hosszú, a rekesznyílása 70 mm. A készlethez tartozik a kényelmes, márkajelzéses hátizsák, elég nagy a távcső, a mechanika, a háromlábú állvány és minden szükséges tartozék számára. Az optikai műszerrel bolygó és műhold megfigyeléseket végezhetünk, de alkalmas tájak és épületek legapróbb részletekbe menő megtekintésére is. Ideális időjárási viszonyok között megfigyelhető a legtöbb Messier objektum (részletek lesznek láthatók), a Cassini-rés, a Szaturnusz gyűrűje és a Jupiter nagy vörös foltja.

A hordozható refraktorhoz különleges, védelmet nyújtó napszűrő tartozik. Jó időben megfigyelhető a nap, a napfoltokat saját szemünkkel láthatjuk. A naptevékenység megfigyelésénél nagyon óvatosnak kell lenni. Mindig figyeljen jól, hogy a napszűrő biztosan rá legyen erősítve a teleszkóp tubusra. A szűrőt szorosan az optikai tubusra kell rögzíteni, az objektívlencsét teljesen le kell fednie. A Nap megfigyelésekor tegyen védősapkát a keresőtávcsőre vagy vegye is le, nehogy véletlenül kárt tegyen a szemében.

A készlet része az álló képet (torzításmentes) adó diagonális tükör. Ezért a teleszkóp földi megfigyelésekre is alkalmas – erős figyelőtávcsőként használható. A készletben van még egy 67x és egy 20x nagyítású okulár, egy 3x Barlow-lecse és egy napszűrő. A teleszkóp legnagyobb gyakorlati nagyítása 140x. A kényelmes 5x24 keresőtávcsővel gyorsan rá lehet állni az éjszakai égbolton megfigyelt objektumra. A dobozban levő tartozékokkal 200x nagyítás érhető el.

A Levenhuk Skyline Travel Sun 70 rövidebb, kis súlyú optikai tubussal rendelkező távcső. Kézi irányítású alt-azimut mechanikára szerelték. A teleszkópot függőleges és vízszintes tengely mentén kényelmes karral tudjuk mozgatni. Ezt az optikai műszert nem kell beállítani – csak össze kell szerelni és már kezdhetjük is a megfigyelést. Az alumínium háromlábú állvány magassága 40 cm és 125 cm között állítható, azaz bármilyen magasságú csillagász használni tudja ezt a háromlábú állványt.

A kiváló optikai jellemzőjű kis refraktor csodálatos ajándék lehet iskolásoknak és csillagászatért rajongó felnőtteknek egyaránt. Tartós, márkás hátizsák tartozik hozzá, külön zsebekkel a távcső, a háromlábú állvány és az optikai tartozékok részére.

A külön védelmet nyújtó napszűrő nélkül soha ne nézzen a Napba, maradandó szemsérülést, akár teljes vakságot is szerezhet!

 

Jellemzők:

 • Könnyű összeszerelés, beállítások nem szükségesek
 • Használható bolygó, hold és nap megfigyelésekhez
 • A készlethez tartozik napszűrő
 • Használható földi objektumok megfigyelésére
 • Kis súlyú, kompakt optikai műszer
 • Gyerekeknek, kezdőknek nagyszerű választás
 • A készlet része a távcsőhöz egy hátizsák is

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp
 • Állvány
 • 5x24 optikai keresőtávcső
 • Szemlencse: K6, 1,25’’
 • Szemlencse: K20, 1,25’’
 • Diagonális tükör
 • Napszűrő
 • 3x Barlow-lencse
 • Alumínium háromlábú állvány
 • Teleszkóp-táska
 • Használati útmutató és garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide