részletes keresés

» Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp

72481

Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp

Gyártó: Levenhuk
14 értékelés
44 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs 1-5 munkanap

Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp

A Levenhuk Skyline Travel Sun 70 egy hosszú sétákra és utazáshoz megfelelő refraktor. Az optikai tubusa 40 cm hosszú, a rekesznyílása 70 mm. A készlethez tartozik a kényelmes, márkajelzéses hátizsák, elég nagy a távcső, a mechanika, a háromlábú állvány és minden szükséges tartozék számára. Az optikai műszerrel bolygó és műhold megfigyeléseket végezhetünk, de alkalmas tájak és épületek legapróbb részletekbe menő megtekintésére is. Ideális időjárási viszonyok között megfigyelhető a legtöbb Messier objektum (részletek lesznek láthatók), a Cassini-rés, a Szaturnusz gyűrűje és a Jupiter nagy vörös foltja.

A hordozható refraktorhoz különleges, védelmet nyújtó napszűrő tartozik. Jó időben megfigyelhető a nap, a napfoltokat saját szemünkkel láthatjuk. A naptevékenység megfigyelésénél nagyon óvatosnak kell lenni. Mindig figyeljen jól, hogy a napszűrő biztosan rá legyen erősítve a teleszkóp tubusra. A szűrőt szorosan az optikai tubusra kell rögzíteni, az objektívlencsét teljesen le kell fednie. A Nap megfigyelésekor tegyen védősapkát a keresőtávcsőre vagy vegye is le, nehogy véletlenül kárt tegyen a szemében.

A készlet része az álló képet (torzításmentes) adó diagonális tükör. Ezért a teleszkóp földi megfigyelésekre is alkalmas – erős figyelőtávcsőként használható. A készletben van még egy 67x és egy 20x nagyítású okulár, egy 3x Barlow-lecse és egy napszűrő. A teleszkóp legnagyobb gyakorlati nagyítása 140x. A kényelmes 5x24 keresőtávcsővel gyorsan rá lehet állni az éjszakai égbolton megfigyelt objektumra. A dobozban levő tartozékokkal 200x nagyítás érhető el.

A Levenhuk Skyline Travel Sun 70 rövidebb, kis súlyú optikai tubussal rendelkező távcső. Kézi irányítású alt-azimut mechanikára szerelték. A teleszkópot függőleges és vízszintes tengely mentén kényelmes karral tudjuk mozgatni. Ezt az optikai műszert nem kell beállítani – csak össze kell szerelni és már kezdhetjük is a megfigyelést. Az alumínium háromlábú állvány magassága 40 cm és 125 cm között állítható, azaz bármilyen magasságú csillagász használni tudja ezt a háromlábú állványt.

A kiváló optikai jellemzőjű kis refraktor csodálatos ajándék lehet iskolásoknak és csillagászatért rajongó felnőtteknek egyaránt. Tartós, márkás hátizsák tartozik hozzá, külön zsebekkel a távcső, a háromlábú állvány és az optikai tartozékok részére.

A külön védelmet nyújtó napszűrő nélkül soha ne nézzen a Napba, maradandó szemsérülést, akár teljes vakságot is szerezhet!

 

Jellemzők:

 • Könnyű összeszerelés, beállítások nem szükségesek
 • Használható bolygó, hold és nap megfigyelésekhez
 • A készlethez tartozik napszűrő
 • Használható földi objektumok megfigyelésére
 • Kis súlyú, kompakt optikai műszer
 • Gyerekeknek, kezdőknek nagyszerű választás
 • A készlet része a távcsőhöz egy hátizsák is

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Skyline Travel Sun 70 teleszkóp
 • Állvány
 • 5x24 optikai keresőtávcső
 • Szemlencse: K6, 1,25’’
 • Szemlencse: K20, 1,25’’
 • Diagonális tükör
 • Napszűrő
 • 3x Barlow-lencse
 • Alumínium háromlábú állvány
 • Teleszkóp-táska
 • Használati útmutató és garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide