részletes keresés

» Levenhuk Strike 90 PLUS teleszkóp

70263

Levenhuk Strike 90 PLUS teleszkóp

Gyártó: Levenhuk
27 értékelés
85 990 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs érdeklődjön telefonon

Levenhuk Strike 90 PLUS teleszkóp

A Levenhuk Strike 90 PLUS egy csodálatos teleszkóp azok számára, akik most kezdik csillagászati megfigyeléseiket. A gyermekek és a szülők számára egyaránt nélkülözhetetlen az univerzumban tett utazásaik során. Ez a távcső rendkívül könnyen felállítható és használható, ami tökéletessé teszi az amatőr csillagászok számára. Strike 90 PLUS, lehetővé teszi hogy megfigyelje a Holdat és annak híres krátereit, a Mars csodálatos tájait; a Szaturnusz gyűrűit és a Jupiter kísérő objektumait, illetve távoli csillaghalmazokat és csillagködöket tekintsen meg.

A Levenhuk Strike 90 PLUS teleszkóp nagyon egyszerűen használható. Egy Alt-azimut állványra van szerelve, ami különösen hasznos az amatőr csillagászok számára, mivel így nem kell foglalkoznia semmilyen további összehangolással vagy kalibrálással. Maga az állvány egy masszív és megbízható acél háromlábú állványra van telepítve. A teleszkóp tubusához rögzített red dot keresőtávcső lézermutatóként működik és jelentősen egyszerűsíti a navigációt a csillagos égen, lehetővé téve, hogy nagyon gyorsan megtalálja a kívánt objektumot.

A Levenhuk Strike PLUS teleszkópok kiváló minőségű optikával készülnek. A sorozat tartalmaz egy refraktor és két newtoni teleszkópot. Az ezekben a modellekben alkalmazott Levenhuk optika hasonló a professzionális teleszkópok optikájához. A lencsék és tükrök teljes többrétegű bevonattal ellátott üvegből készültek, amely rendkívül éles és telített képet biztosít a megfigyelt objektumokról, ez az amiről a Levenhuk teleszkópok híresek.

Az ezekhez a sorozatokhoz tartozó haladó készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a teleszkópjából. A kiegészítők bőséges készlete könyveket és egy szoftvert is tartalmaz, amelyek segítséget nyújtanak abban, hogy többet tudjon meg a csillagászatról, a készletben rendelkezésre állnak extra szemlencsék (beleértve egy zoom szemlencsét is) és egy Zongo 20 teleszkóp védőtok. A távcső színes dobozban áll rendelkezésre.

Mindezek a Levenhuk Strike PLUS teleszkópot csodálatos ajándékká teszik minden amatőr csillagász számára, akit ha eddig még nem nyűgöztek le a világűr titkai, ez hamarosan meg fog történni.


 

1. „Láss mindent!” Csillagászok kézikönyve. Ez a gyakorlati kézikönyv kifejezetten kezdő csillagászok számára készült. Értékes információkat tartalmaz több mint 280 égitestről és a kozmoszról általában, valamint színes csillagtérképeket és a különböző teleszkópok kialakítására vonatkozó tényeket.

 

2. Stellarium. Ez egy 3D planetárium szoftver, amely lehetővé teszi, hogy megtervezze megfigyeléseit és felfedezze az éjszakai égboltot több évvel előre a jövőben. Az adatbázis több mint 600 000 csillagot tartalmaz, valamint a Naprendszer bolygóit, a Holdat, üstökösöket és aszteroidákat, galaxisokat, csillagködöket és csillaghalmazokat. Mindez néhány pillanat alatt megjeleníthető és közvetlenül a számítógépen tanulmányozható!

 

3. Űrposzterek (Hold, Nap és más csillagok, Naprendszer). Ezek a plakátok segítenek felfedezni világegyetemet és érdekes tényeket tartalmaznak a Naprendszerről, annak bolygóiról és kísérő objektumairól, valamint különböző távoli csillagokról. A színes illusztrációk és feliratok a szükséges információkat egyszerűen olvasható formátumban mutatják be. A poszterek 84x60 cm méretűek, fényes felületű papírra nyomtatva készültek.

 

4. Planiszféra. Ez a forgó csillagtérkép egy hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtudja, milyen égitestek és csillagképek láthatók a horizont felett egy adott dátum és időpont esetén. Mindössze annyit kell tennie, hogy összehangolja a megtekintőt és a csillagtérképet, a dátum és az idő megadásával.

 

5. Iránytű. Valóban felbecsülhetetlen értékű eszköz, amely segíthet Önnek beállni az északi pólus irányába a megfigyelőhelyén. Ezt követően könnyű megtalálni a Sarkcsillagot az éjszakai égbolton, ami kiindulási pontot biztosít a további megfigyelésekhez.

 

6. 6,8–16 zoom szemlencse. Ez egy nagyszerű szemlencse, amely teljes mértékben képes helyettesíteni több szemlencsét. A fókusztávolság beállításával módosíthatja a legnagyobb gyakorlati teljesítményt anélkül, hogy ki kellene cserélnie a szemlencsét. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a bolygómegfigyeléseket, és megfeledkezzen a kiegészítő kalibrálásról.

 

7. Levenhuk Zongo teleszkóp-táska. Ez a védőtok masszív, vízálló anyagból készült, és a párnázott bélés védi a távcsövet az ütésektől. A védőtok fel van szerelve hordozópántokkal is, az egyszerű szállítás érdekében.

A készlet a következőket tartalmazza:

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Strike PLUS Telescope on an altazimuth mount
 • Rozsdamentes acél háromlábú állvány
 • Műanyag fókusz-állító 1,25
 • Szemlencsék: H20, F6 mm
 • Nagyítás (zoom) 6,8–16 mm
 • 3x Barlow-lencse
 • Kereső távcső: Red Dot
 • Diagonális tükör
 • „Láss mindent” Csillagászok kézikönyve 280 égitest leírásával
 • Űrposzter készlet (Hold, Nap és egyéb csillagok, Napredszer)
 • Planiszféra
 • Stellárium szoftver-CD, mely segíti Önt a csillagászati megfigyelései során
 • Iránytű
 • Levenhuk Zongo 20 teleszkóp-táska
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide