részletes keresés

» Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső (74157)

74157

Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső (74157)

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
13 értékelés
74 590 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

A Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső egy felső kategóriás optikai műszer, ami extra alacsony szórású lencsékkel rendelkezik. Tisztább, élesebb és valóságosabb képet alkotnak, mint a normál optikai üveg. Ez az egyszemes távcső nagyszerű eszköz olyan igényes ügyfeleknek, akik torzítások nélkül kívánják megfigyelni a világot, akik telített színeket szeretnének látni és bármely időjárási és világítási körülmények között szeretnének megfigyeléseket végezni. A Levenhuk Vegas ED 8x42 egy nagy rekesznyílású, megbízható optikai műszer a természet és a városi környezet megfigyeléséhez.

A bevonatolt lencsék extra alacsony szórású üvegből készültek

Az extra alacsony szórású optikai elemek jelentősen csökkentik a kromatikus torzításokat, megszüntetik a járulékos halojelenségeket, fokozzák a kontrasztot és a színvisszaadást. A teljes és többrétegű bevonat növeli az elkészült kép fényerejét és lehetővé teszi a megfigyelést még rossz fényviszonyok között is. A 2 méteres közelfókusz lehetővé teszi a közeli objektumok vizsgálatát és az egyszemes távcső beltéri használatát. A széles látómező hasznos gyorsan mozgó célobjektumok követésekor. Ezen felül ez az egyszemes távcső hosszú szemtávolsággal büszkélkedhet, ami nagyon praktikus szemüvegben történő megfigyelések elvégzése során.

A könnyű, vízálló ház nitrogénnel van megtöltve

A Levenhuk Vegas ED 8x42 egyszemes távcső ellenáll a rossz időjárási körülményeknek. Lencséi a hirtelen hőmérséklet-változások során sem párásodnak be, a ház pedig nem engedi be a nedvességet, a port és a sarat sem. Az egyszemes távcső nitrogénnel van töltve, hermetikusan szigetelt háza megvédi az optikai eszközt akkor is, ha az teljesen elmerül a vízben.

Ez az egyszemes távcső rögzíthető háromlábú állványhoz; ebben az esetben az elkészült kép stabilabb lesz.

Jellemzők:

 • Extra alacsony szórású optikai elemekkel
 • Teljesen és többrétegben bevonatolt optikai felületek
 • A vízálló ház könnyű műanyagból készült, ezen felül egy gumi szemkagylóval is rendelkezik
 • Háromlábú állványhoz adaptálható
 • Stílusos ajándékdoboz

A készlet tartalma:

 • Egyszemes távcső
 • Táska
 • Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
 • Törlőkendő
 • Pánt
 • Használati útmutató és élettartam garancia

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide