részletes keresés

» HP LaserJet Pro 500 MFP M521dw multifunkciós lézer nyomtató

A8P80A#B19

HP LaserJet Pro 500 MFP M521dw multifunkciós lézer nyomtató

Gyártó: HP Technológia: Lézer Fekete-Fehér (lap/perc): 40 Felbontás (DPI): 1200x1200 Másolás (lap/perc): 40 USB: USB 2.0 Terhelhetőség (lap/hó): 75000 Másolás/szkennelés: Igen Faxolás: Igen Papírformátum: A4 ADF: Igen Duplex nyomtatás: Automata Memória: 256MB
26 értékelés
274 590 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs 1-5 munkanap
Munkáit hamarabb befejezheti, kiváló minőségű dokumentumokat készíthet és a beolvasást, valamint a megosztást egyszerűvé teheti. Gyorsan elvégezheti a beállításokat és a csatlakozást. Gyors parancsokat küldhet az intuitív színes érintőképernyőről. Egyszerűen takarékoskodhat az erőforrásokkal, és újrahasznosíthatja a használt kazettákat.

HP LaserJet Pro 500 MFP M521DW  -  Jellemzők

 

Hamarabb – és kevesebb ácsorgással – végezhet az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasásnak köszönhetően.

Csúcsteljesítményt tarthat fenn az akár 40 oldal/perces nyomtatási sebességekkel. Bízhat a hatékony, 2000–6000 oldalas havi ajánlott lapkapacitásban.

Gond nélkül kezelheti a nagy mennyiségű nyomtatást a 600 lapos, 1100 laposra bővíthető bemeneti és a 250 lapos kimeneti tálcával.

Dolgozzon gyorsabban az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasással. Dokumentumokat olvashat be és digitális fájlokat küldhet e-mail üzenetben, a felhőbe, hálózati mappákba vagy egy USB-meghajtóra egyetlen egyszerű lépéssel.

Takarítson meg papírt a kétoldalas nyomtatással és használja az 50 lapos automatikus lapadagolót a termelékenység növeléséhez.

 

Dolgozzon okosabban – gyorsan elérhet, tárolhat és nyomtathat tartalmakat a 8,89 cm-es színes érintőképernyőről.

Könnyedén végezhet el egy sor nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfeladatot. Az elejétől a végéig minden feladatot elvégezhet a multifunkciós nyomtató segítségével.

Elérheti, tárolhatja és kinyomtathatja a webes tartalmakat a többfunkciós nyomtató érintőképernyőjéről az eszközre telepített üzleti alkalmazások használatával.

Takarítson meg időt az egyszerűen telepíthető Eredeti HP patronokkal, és csökkentse a költségeit az opcionális nagykapacitású patronok használatával.

Hatékonyan felügyelheti és kezelheti ezt a multifunkciós készüléket: a HP Web Jetadmin segítségével nyomon követheti az irodai nyomtatást és az eszköz állapotát.

 

Vezeték nélküli megosztás az egész irodában.

Élvezze a kiemelkedő rugalmasságot: okostelefonjáról vagy táblagépéről szinte bárhonnan nyomtathat.

A HP Auto Wireless Connect csatlakozással kábelek nélkül konfigurálhatja a hálózati működést.

Erőforrásait hatékonyabban használhatja ki a vezeték nélküli és a 10/100/1000 Gigabit Ethernet hálózattal – nyomtassa ki könnyedén, és ossza meg.

Húzza elő nyomtatási feladatait a zsebéből – nyomtasson közvetlenül egy memóriaeszközről az USB-porton keresztül.

 

A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, az azonnal aktiválódó másolással és az azonnali aktiválás technológiával energiát takaríthat meg.

Segít az energiafelhasználás csökkentésében és az erőforrások megőrzésében. Használhatja a HP azonnal aktiválódó másolást és a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiáját.

A HP EcoSMART konzollal azonnal elérheti az egyéni energiatakarékossági és nyomtatási beállításokat. Így központilag konfigurálhatja összes nyomtatóját, hogy a leginkább energia- és erőforrás-hatékony beállításokat használják.

Csökkentse még tovább a környezetszennyezést és a költségeket az automatikus kétoldalas nyomtatással.

Könnyedén újrahasznosíthatja a használt patronokat ingyen a HP Planet Partners révén.


Gyártó:
HP
Típus:
LaserJet Pro 500 MFP M521dw
Technológia:
Lézer
Fekete-Fehér (lap/perc):
40
Felbontás (DPI):
1200x1200
Másolás (lap/perc):
40
USB:
USB 2.0
Terhelhetőség (lap/hó):
75000
Bemeneti lapadagoló:
100 lapos többfunkciós tálca 500 lapos 2. adagolótálca 50 lapos automatikus lapadagoló (ADF)
Kimeneti lapadagoló:
350 lapos kimeneti tálca
Másolás/szkennelés:
Igen
Faxolás:
Igen
Papírformátum:
A4
ADF:
Igen
Duplex nyomtatás:
Automata
Toner/patron típus:
HP55: CE255A (CE255X - XL kapacítású) fekete
Emuláció:
HP PCL 6 HP PCL 5 HP Postscript 3-as szintű emuláció PCLm
Memória:
256MB
Garancia:
12 hónap + 24 hónap HP szervizben
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide