részletes keresés

» HP LaserJet Pro 500 MFP M521dw multifunkciós lézer nyomtató

A8P80A#B19

HP LaserJet Pro 500 MFP M521dw multifunkciós lézer nyomtató

Gyártó: HP Technológia: Lézer Fekete-Fehér (lap/perc): 40 Felbontás (DPI): 1200x1200 Másolás (lap/perc): 40 USB: USB 2.0 Terhelhetőség (lap/hó): 75000 Másolás/szkennelés: Igen Faxolás: Igen Papírformátum: A4 ADF: Igen Duplex nyomtatás: Automata Memória: 256MB
26 értékelés
267 900 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs érdeklődjön telefonon
Munkáit hamarabb befejezheti, kiváló minőségű dokumentumokat készíthet és a beolvasást, valamint a megosztást egyszerűvé teheti. Gyorsan elvégezheti a beállításokat és a csatlakozást. Gyors parancsokat küldhet az intuitív színes érintőképernyőről. Egyszerűen takarékoskodhat az erőforrásokkal, és újrahasznosíthatja a használt kazettákat.

HP LaserJet Pro 500 MFP M521DW  -  Jellemzők

 

Hamarabb – és kevesebb ácsorgással – végezhet az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasásnak köszönhetően.

Csúcsteljesítményt tarthat fenn az akár 40 oldal/perces nyomtatási sebességekkel. Bízhat a hatékony, 2000–6000 oldalas havi ajánlott lapkapacitásban.

Gond nélkül kezelheti a nagy mennyiségű nyomtatást a 600 lapos, 1100 laposra bővíthető bemeneti és a 250 lapos kimeneti tálcával.

Dolgozzon gyorsabban az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasással. Dokumentumokat olvashat be és digitális fájlokat küldhet e-mail üzenetben, a felhőbe, hálózati mappákba vagy egy USB-meghajtóra egyetlen egyszerű lépéssel.

Takarítson meg papírt a kétoldalas nyomtatással és használja az 50 lapos automatikus lapadagolót a termelékenység növeléséhez.

 

Dolgozzon okosabban – gyorsan elérhet, tárolhat és nyomtathat tartalmakat a 8,89 cm-es színes érintőképernyőről.

Könnyedén végezhet el egy sor nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfeladatot. Az elejétől a végéig minden feladatot elvégezhet a multifunkciós nyomtató segítségével.

Elérheti, tárolhatja és kinyomtathatja a webes tartalmakat a többfunkciós nyomtató érintőképernyőjéről az eszközre telepített üzleti alkalmazások használatával.

Takarítson meg időt az egyszerűen telepíthető Eredeti HP patronokkal, és csökkentse a költségeit az opcionális nagykapacitású patronok használatával.

Hatékonyan felügyelheti és kezelheti ezt a multifunkciós készüléket: a HP Web Jetadmin segítségével nyomon követheti az irodai nyomtatást és az eszköz állapotát.

 

Vezeték nélküli megosztás az egész irodában.

Élvezze a kiemelkedő rugalmasságot: okostelefonjáról vagy táblagépéről szinte bárhonnan nyomtathat.

A HP Auto Wireless Connect csatlakozással kábelek nélkül konfigurálhatja a hálózati működést.

Erőforrásait hatékonyabban használhatja ki a vezeték nélküli és a 10/100/1000 Gigabit Ethernet hálózattal – nyomtassa ki könnyedén, és ossza meg.

Húzza elő nyomtatási feladatait a zsebéből – nyomtasson közvetlenül egy memóriaeszközről az USB-porton keresztül.

 

A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, az azonnal aktiválódó másolással és az azonnali aktiválás technológiával energiát takaríthat meg.

Segít az energiafelhasználás csökkentésében és az erőforrások megőrzésében. Használhatja a HP azonnal aktiválódó másolást és a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiáját.

A HP EcoSMART konzollal azonnal elérheti az egyéni energiatakarékossági és nyomtatási beállításokat. Így központilag konfigurálhatja összes nyomtatóját, hogy a leginkább energia- és erőforrás-hatékony beállításokat használják.

Csökkentse még tovább a környezetszennyezést és a költségeket az automatikus kétoldalas nyomtatással.

Könnyedén újrahasznosíthatja a használt patronokat ingyen a HP Planet Partners révén.


Gyártó:
HP
Típus:
LaserJet Pro 500 MFP M521dw
Technológia:
Lézer
Fekete-Fehér (lap/perc):
40
Felbontás (DPI):
1200x1200
Másolás (lap/perc):
40
USB:
USB 2.0
Terhelhetőség (lap/hó):
75000
Bemeneti lapadagoló:
100 lapos többfunkciós tálca 500 lapos 2. adagolótálca 50 lapos automatikus lapadagoló (ADF)
Kimeneti lapadagoló:
350 lapos kimeneti tálca
Másolás/szkennelés:
Igen
Faxolás:
Igen
Papírformátum:
A4
ADF:
Igen
Duplex nyomtatás:
Automata
Toner/patron típus:
HP55: CE255A (CE255X - XL kapacítású) fekete
Emuláció:
HP PCL 6 HP PCL 5 HP Postscript 3-as szintű emuláció PCLm
Memória:
256MB
Garancia:
12 hónap + 24 hónap HP szervizben
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide