részletes keresés

» Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp

72853

Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp

Gyártó: Levenhuk
25 értékelés
49 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben

Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp

A Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp egy hagyományos refraktor, amely biztosan izgalomba hozza a világűr felfedezőit. Egy ekvatoriális állvány, valamint bőséges optikai tartozékkészlet is tartozik hozzá – így még a legigényesebb felhasználó is elégedett lesz a teleszkóp képességeivel. A készülékkel megfigyelhetők a Vénusz fázisai, a Jupiter planetáris gyűrűje, a Szaturnusz gyűrűi, valamint a 8 km átmérőnél nagyobb holdkráterek. A Naprendszer külső széle kevésbé látszik ugyan, de azért észlelhető. A teleszkóp kezdő felhasználók számára készült.

A teljesen bevonatolt üvegből készült lencsék éles, részletgazdag képet nyújtanak jelentős torzítás nélkül. A teleszkóp kezelését egy ekvatoriális állvány segíti. Ennek segítségével csillagászati megfigyelések végezhetők a csillagos égen, így megfigyelhető a gyors Merkúr és a bolygók Nap körüli forgása, valamint a Föld felett lévő Nemzetközi Űrállomás is. Az állvány irányításának elsajátítása ugyan némi időbe telik, azonban hamar élvezhetők annak előnyei. Az objektumok megtalálásában az égen a 5x nagyítású optikai keresőtávcső segít.

A teleszkóp egy tartós, állítható magasságú alumínium háromlábú állványra van felszerelve. Ez még egyenetlen felületeken is megbízhatóan áll, erős szélben sem imbolyog, megtartva ezzel a teleszkópot az állvánnyal és a nehezékkel együtt. A háromlábú állványra könnyedén felszerelhető egy tartozéktartó tálca (a készlet tartozéka).

A készletben olyan optikai tartozékok találhatók, amelyekkel azonnal nekiláthat a megfigyeléseknek. A három szemlencse remek lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan kiválassza a különböző csillagászati objektumok felfedezéséhez illő nagyítás optimális mértékét, a diagonális tükör pedig segít a földi objektumok megfigyelésében. Mint minden teleszkóp, a Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp is fejjel lefelé fordított állapotban mutatja a képet, amely földi megfigyelések esetében kissé kellemetlen jelenség. A diagonális tükör kijavítja a jelenséget, és a képet ismét a szokásos módon mutatja.

Jellemzők:

 • Hagyományos refraktor ekvatoriális állványon
 • Teljesen bevonatolt üvegből készült optikai elemek
 • A készletben három szemlencse és egy diagonális tükör található
 • Masszív, alumínium állvány tartozéktartó tálcával
 • Ideális választás a világűr és a földi tájak felfedezésére

A készlet tartalma:

 • Teleszkóp optikai tubusa
 • Ekvatoriális állvány
 • Alumínium háromlábú állvány tartozéktartó tálcával
 • 5x24 optikai keresőtávcső
 • SR 4 mm (175x) szemlencse
 • H 12,5 mm (56x) szemlencse
 • H 20 mm (35x) szemlencse
 • Diagonális tükör
 • Lassú mozgatású vezérlőgombok
 • Nehezék
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide