részletes keresés

» Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp

72853

Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp

Gyártó: Levenhuk Garancia időtartam: Élettartam
28 értékelés
96 890 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp

A Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp egy hagyományos refraktor, amely biztosan izgalomba hozza a világűr felfedezőit. Egy ekvatoriális állvány, valamint bőséges optikai tartozékkészlet is tartozik hozzá – így még a legigényesebb felhasználó is elégedett lesz a teleszkóp képességeivel. A készülékkel megfigyelhetők a Vénusz fázisai, a Jupiter planetáris gyűrűje, a Szaturnusz gyűrűi, valamint a 8 km átmérőnél nagyobb holdkráterek. A Naprendszer külső széle kevésbé látszik ugyan, de azért észlelhető. A teleszkóp kezdő felhasználók számára készült.

A teljesen bevonatolt üvegből készült lencsék éles, részletgazdag képet nyújtanak jelentős torzítás nélkül. A teleszkóp kezelését egy ekvatoriális állvány segíti. Ennek segítségével csillagászati megfigyelések végezhetők a csillagos égen, így megfigyelhető a gyors Merkúr és a bolygók Nap körüli forgása, valamint a Föld felett lévő Nemzetközi Űrállomás is. Az állvány irányításának elsajátítása ugyan némi időbe telik, azonban hamar élvezhetők annak előnyei. Az objektumok megtalálásában az égen a 5x nagyítású optikai keresőtávcső segít.

A teleszkóp egy tartós, állítható magasságú alumínium háromlábú állványra van felszerelve. Ez még egyenetlen felületeken is megbízhatóan áll, erős szélben sem imbolyog, megtartva ezzel a teleszkópot az állvánnyal és a nehezékkel együtt. A háromlábú állványra könnyedén felszerelhető egy tartozéktartó tálca (a készlet tartozéka).

A készletben olyan optikai tartozékok találhatók, amelyekkel azonnal nekiláthat a megfigyeléseknek. A három szemlencse remek lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan kiválassza a különböző csillagászati objektumok felfedezéséhez illő nagyítás optimális mértékét, a diagonális tükör pedig segít a földi objektumok megfigyelésében. Mint minden teleszkóp, a Levenhuk Skyline PLUS 60T teleszkóp is fejjel lefelé fordított állapotban mutatja a képet, amely földi megfigyelések esetében kissé kellemetlen jelenség. A diagonális tükör kijavítja a jelenséget, és a képet ismét a szokásos módon mutatja.

Jellemzők:

 • Hagyományos refraktor ekvatoriális állványon
 • Teljesen bevonatolt üvegből készült optikai elemek
 • A készletben három szemlencse és egy diagonális tükör található
 • Masszív, alumínium állvány tartozéktartó tálcával
 • Ideális választás a világűr és a földi tájak felfedezésére

A készlet tartalma:

 • Teleszkóp optikai tubusa
 • Ekvatoriális állvány
 • Alumínium háromlábú állvány tartozéktartó tálcával
 • 5x24 optikai keresőtávcső
 • SR 4 mm (175x) szemlencse
 • H 12,5 mm (56x) szemlencse
 • H 20 mm (35x) szemlencse
 • Diagonális tükör
 • Lassú mozgatású vezérlőgombok
 • Nehezék
 • Használati útmutató és élettartamra szóló szavatosság

Gyártó:
Levenhuk
Garancia időtartam:
Élettartam
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide