részletes keresés

» Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső

67740

Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső

Gyártó: Levenhuk
25 értékelés
33 890 Ft
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs külső raktáron

Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső

Még többet szeretne látni? Akkor a Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcsövet vigye magával! A hihetetlenül kompakt méreteinek köszönhetően az eszköz könnyen belefér a zsebébe vagy egy kisebb táskába is. A 10-szeres nagyítási méret megfelelő távoli objektumok megfigyelésére, a széles látómező pedig tökéletes a panoráma-megfigyelésekhez. A nagy rekesznyílás világos és élénk képek létrehozását teszi lehetővé, még szürkületben is. A Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső megbirkózik a rossz időjárással – sem eső, sem köd nem vetheti vissza az Ön megfigyelését. Akár a városban sétál, akár túrázik, kajakozik vagy madárlesen van –  bármit is csináljon, a Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcsővel több élményben és izgalomban lehet része!

A Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső optikai elemeinek minősége meghaladja a világ legjobb binokuláris távcső-márkák optikai elemeinek minőségét. Egy 42 milliméter átmérőjű objektívlencse biztosítja, hogy még gyenge fényviszonyok esetén is világos képeket kapjon. Az egyszemes távcső optikai elemei minőségi BaK-4 típusú üvegből készültek. Minden optikai elem többszörös réteggel van bevonva; ezért olyan éles és tiszta a létrejött kép, kifogástalan színmegjelenítéssel. A ház nitrogénnel van megtöltve, így az optikai elemek nem párásodnak be, még hirtelen hőmérséklet-változás során sem. A Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső tiszta képet hoz létre, bármilyen körülmények között!

Az egyszemes távcső tervezése nagyfokú kényelmet biztosít a megfigyelés időtartama alatt. A szemlencséhez egy ergonomikus, puha gumiból készült szemkagyló is tartozik, mely hatékonyan zárja ki a kívülről érkező, vakító fényt (és könnyen eltávolítható, ha nincs rá szükség). Az egyszemes távcsőnek tenyérbe simuló és kellemes az érintése. A kényelmes, levehető pánt könnyen hozzáigazítható a kézfej méretéhez. Az egyszemes távcsövet egy sílusos ajándékdobozban adjuk.

A Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső nagy szemtávolságot biztosít, ami rendkívül kényelmessé teszi a megfigyelést, főleg a szemüveget viselők számára. A kitűnő, nagy teljesítményű egyszemes távcső kompakt mérető, és könnyen használható. Ha még nem használt korábban semmilyen optikai eszközt, akkor is könnyen rájön, hogyan lehet beállítani, és már kezdheti is a megfigyelést. Ha segítségre van szüksége, a készletben megtalálhatja a használati útmutatót. A Levenhuk Wise PLUS 10x42 egyszemes távcső használható sportesemények, koncertek vagy előadások nézéséhez is. Biztosan nem szalaszt el egy apró részletet sem a a legjobb, nagy teljesítményű egyszemes távcsővel. a Levenhuk Wise PLUS 10x42 modellel!

Jellemzők:

 • Kiváló minőségű üveg optika
 • Többrétegű bevonat
 • Széles látómező
 • Levehető, gumiból készült szemkagyló
 • Nitrogén töltés az optikai elemek párásodása ellen
 • Vízálló
 • Gumival erősített ház a biztos fogás érdekében

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Levenhuk Wise PLUS 8x42 egyszemes távcső
 • Objektívet védő sapka
 • Törlőkendő
 • Nyakpánt
 • Táska
 • Használati útmutató és élettartam garancia
 •  

Gyártó:
Levenhuk
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide