részletes keresés

» HP LaserJet M209dwE mono lézer Instant Ink ready nyomtató

6GW62E

HP LaserJet M209dwE mono lézer Instant Ink ready nyomtató

Gyártó: HP Technológia: Lézer Fekete-Fehér (lap/perc): 20 Felbontás (DPI): 600x600 USB: USB 2.0 Terhelhetőség (lap/hó): 20000 Wi-Fi nyomtatás: Igen Bluetooth: Igen RJ45: Igen Papírformátum: A4 Duplex nyomtatás: Automata Toner/patron szám: 1 Memória: 64MB
15 értékelés
59 900 Ft

Vásárold hitelre!

Valósítsd meg velünk az álmaidat és vásárold meg alacsony havi törlesztőrészlettel rendelkező hitellel

Kalkulál
Személyes átvétel üzletünkben
Laptopszalon Pécs Utolsó 2 darab

Dolgozzon gyorsabban. Dolgozzon okosabban.

Kategóriájában a leggyorsabb automatikus kétoldalas nyomtatással többoldalas dokumentumokat nyomtathat pillanatok alatt. Ez a LaserJet nyomtató olyan kicsi és kompakt, hogy szinte bárhol elfér. Projektjeit rövidebb idő alatt letudhatja, hiszen ez a nyomtató szinte bárhol elfér. Az önvisszaállításra képes, kétsávos Wi-Fi nagyobb hatótávolságot és gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolatot nyújt. Könnyedén megbirkózhat a nagyobb nyomtatási feladatokkal is. Egyszerű erőforrás-megosztás – hozzáférés és nyomtatás vezeték nélküli és Ethernet-hálózaton keresztül.

Legyen hatékony függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik

Az egyszerű beállításnak és a részletes útmutatónak köszönhetően gyorsan elkezdheti a nyomtatást. Kiváló minőségben olvashat be dokumentumokat. amiket megoszthat a Dropboxban, a Google Drive-on, e-mailben vagy a felhőben a HP Smart alkalmazással – gyakorlatilag bárhonnan. A HP Smart alkalmazással gyorsan elérhet és kinyomtathat dokumentumokat és képeket a telefonján a Dropboxból és a Google Drive-ból. A HP Smart alkalmazással gyakorlatilag bárhonnan kapcsolatot létesíthet nyomtatójával. 

Az Instant Inkkel soha nem fog kifogyni a tintából

Az Instant Ink-előfizetés magában fogalja a tintapatronok beszerzését, problémamentes kiszállítását és újrahasznosítását, akár 50%-os megtakarítás mellett.

Minden egyes nyomtatással hozzájárulhat az erdők fennmaradásához.

A HP+-al a nyomtatója támogatja a Forest First fenntartható nyomtatást. Minden egyes kinyomtatott oldal után az egészséges erdők megóvásába és fenntartásába fektetünk. Segítsen Ön is energiát megtakarítani egy olyan LaserJet nyomtatóval, amely akár 20%-kal kevesebb energiát használ el, mint a korábbi modell.

Gyártó:
HP
Típus:
LaserJet M209dwE
Technológia:
Lézer
Fekete-Fehér (lap/perc):
20
Felbontás (DPI):
600x600
USB:
USB 2.0
e-mail:
Igen
Terhelhetőség (lap/hó):
20000
Bemeneti lapadagoló:
150
Kimeneti lapadagoló:
100
Wi-Fi nyomtatás:
Igen
Bluetooth:
Igen
RJ45:
Igen
Papírformátum:
A4
Duplex nyomtatás:
Automata
Toner/patron típus:
W1350X, W1350A
Toner/patron szám:
1
Driverek:
Windows 11; Windows 10; Windows 7; macOS 10.14 Mojave; macOS 10.15 Catalina; Linux
Emuláció:
PCLmS, URF, PWG
Memória:
64MB
Garancia:
1 év szervizgarancia
Kérj egyedi ajánlatot a készülékről!

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Üzenjen nekünk

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
Vagy válassza a Laptopszalon Facebook ügyfélszolgálatot:

Használt laptopodat beszámítjuk.

A szolgáltatás használata során megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kizárolag az ajánlattételhez használjuk fel, ezután a megadott adatok törlésre kerülnek.

Adatkezelési szabályzat
A házhoz szállítás díja 990Ft, 500.000 Ft felett ingyenes.

Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot.
További információkért kattints ide